Acc raznih sajtova

Član
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poruka
41
Nemam namjeru svaki account provjeravat .. ono sto mi izbaci na statusu putem vadjenja .. ili generisanja .. u opste nebitno kako .. moja stvar .. tako ga i objavim .. nije copy/past kao vecina sto radi mozda i nije plus mozda je i tacno sto kazes daje poslednji plus bio 2013 .. u to ne ulazim jer ga licno ne koristim .. kad si vec toliko upucen u to objavi nam ti neki premium plus da vidimo kako to izgleda . . U ostalom cemu onda potreba klikanja dabi vidio account kad vec sve znas ..

Srdacno ocekujemo accounte sa tvoje strane .. da vidimo staces nam doprinjet u narednim danima ..
Nemam Premium+ nalog za objavljivanje.
Nemaš ga ni ti, ali pišeš nešto što provereno (!) nije istina još od septembra 2013. godine.
Poštujem tvoj doprinos ovoj zajednici, ali čemu objavljivanje podataka koji godinama nisu tačni!?
A provera kratko traje, nekoliko sekundi... Ako za to nemaš vremena onda ok, namera mi je bila da ukažem na upitnu smislenost objavljivanja netačnih podataka, koja se jednostavno može utvrditi...

Učlanjen(a)
17.01.2013
Poruka
1.029
Nemam Premium+ nalog za objavljivanje.
Nemaš ga ni ti, ali pišeš nešto što provereno (!) nije istina još od septembra 2013. godine.
Poštujem tvoj doprinos ovoj zajednici, ali čemu objavljivanje podataka koji godinama nisu tačni!?
A provera kratko traje, nekoliko sekundi... Ako za to nemaš vremena onda ok, namera mi je bila da ukažem na upitnu smislenost objavljivanja netačnih podataka, koja se jednostavno može utvrditi...

Član od: 09.02.2011 Postova:8 Zahvala: 2

U buduce bice u hide 100 .. posto si opasno aktivan na forumu ..

Član
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poruka
41
Član od: 09.02.2011 Postova:8 Zahvala: 2

U buduce bice u hide 100 .. posto si opasno aktivan na forumu ..
Čuj, to skrivanje ne vredi npr. za Tapatalk, sve napisano je izloženo bez ikakvih ograničenja
Barem nisam objavljivao netačne podatke i zahvaljivao bez razloga. Zalud kvantitet bez kvaliteta...
I ponavljam, poštujem ono što je ovde objavljeno i one koji to objavljuju, samo ukazujem da mnoštvo toga nije ispravno, a to bi se lako moglo utvrditi pre objave.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Čuj, to skrivanje ne vredi npr. za Tapatalk, sve napisano je izloženo bez ikakvih ograničenja
Barem nisam objavljivao netačne podatke i zahvaljivao bez razloga. Zalud kvantitet bez kvaliteta...
I ponavljam, poštujem ono što je ovde objavljeno i one koji to objavljuju, samo ukazujem da mnoštvo toga nije ispravno, a to bi se lako moglo utvrditi pre objave.

ovo mozemo lako resiti....otvoris svoju temu i postavljas premium accounte....niko se nece buniti.....pa da vidimo kako ces zalagati to....mislim da clan @za5e0k radi dobar poso....naravno ne moze se sad ocekivati sve sto pozelis.....i ja bi imao alldebrid premium ili furk net lifetime.....ali no moze se to dobiti bas tako.....

Učlanjen(a)
26.10.2014
Poruka
562
E ovako posto vidim da je ovde neka rasprava u vezi gluposti -.- evo ja cu da kazem, ja sam nekoliko puta trazio dezzer account od ovog coveka i dobio sam elite account sa cd rip zvukom, momak radi posao odlicno, svaki od naloga sto izbaci radi a to sto gospoda promene lozinke to je druga stvar, momak se trudi da ispostuje svakog. I ajde bas da vidimo izbaci ti neki account posto vidim volis da provociras a da ne znas nista ;)

I ajde bas postavi mi jedan sendspace pro :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poruka
41
E ovako posto vidim da je ovde neka rasprava u vezi gluposti -.- evo ja cu da kazem, ja sam nekoliko puta trazio dezzer account od ovog coveka i dobio sam elite account sa cd rip zvukom, momak radi posao odlicno, svaki od naloga sto izbaci radi a to sto gospoda promene lozinke to je druga stvar, momak se trudi da ispostuje svakog. I ajde bas da vidimo izbaci ti neki account posto vidim volis da provociras a da ne znas nista ;)

@nino1308... Kada bi ti znao nešto, pažljivije bi čitao napisano i ne bi isto nazivao glupošću, zato molim bez uvreda jer ih ni ja nisam iznosio!
Lepo, dobio si Deezer Elite Account, ali onaj koji sam komentarisao to nije, a ni Premium+, još od pre dve godine, iako piše da jeste.

I opet ponavljam: sam samo skrenuo pažnju da je predmetni Deezer nalog free još od septembra 2013. godine i od tada nije Premium+! Ovo važi i za većinu ostalih. Ja nemam pristupne podatke korisnika ovog i ostalih servisa (da bi ih "izbacivao" - gde, u kosmos, @nino1308?) i jesam zahvalan onima koji ih imaju i nesebično ustupe drugima.
Ne stvarajte od dobronamerne poruke, koja ukazuje na grešku objavljenih podataka koju je jednostavno utvrditi i pre objave, nešto što ne treba! Nema tu ničeg lošeg. Hvala!

Poslednja izmena:
Natrag