Član
- Učlanjen(a)
- 09.02.2011
- Poruka
- 41
Nemam Premium+ nalog za objavljivanje.Nemam namjeru svaki account provjeravat .. ono sto mi izbaci na statusu putem vadjenja .. ili generisanja .. u opste nebitno kako .. moja stvar .. tako ga i objavim .. nije copy/past kao vecina sto radi mozda i nije plus mozda je i tacno sto kazes daje poslednji plus bio 2013 .. u to ne ulazim jer ga licno ne koristim .. kad si vec toliko upucen u to objavi nam ti neki premium plus da vidimo kako to izgleda . . U ostalom cemu onda potreba klikanja dabi vidio account kad vec sve znas ..
Srdacno ocekujemo accounte sa tvoje strane .. da vidimo staces nam doprinjet u narednim danima ..
Nemaš ga ni ti, ali pišeš nešto što provereno (!) nije istina još od septembra 2013. godine.
Poštujem tvoj doprinos ovoj zajednici, ali čemu objavljivanje podataka koji godinama nisu tačni!?
A provera kratko traje, nekoliko sekundi... Ako za to nemaš vremena onda ok, namera mi je bila da ukažem na upitnu smislenost objavljivanja netačnih podataka, koja se jednostavno može utvrditi...