Acc raznih sajtova

Član
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poruka
41
Nema to on nit ima pojma o ovom .. to sto trenutno radi to mu je cisti copy past .. to je naso na drugim forumu
Uuu... što smo osetljivi...
Ali to sve provereno jesu Premium+ nalozi, kako god! Za razliku od mnogih drugih copy/paste podataka ovde objavljenih...
I opet molim bez uvreda, jer ih ja nisam iznosio. Pokazao sam i dokazao ono na šta ukazujem, svidelo se to kome ili ne

Učlanjen(a)
17.01.2013
Poruka
1.029
Uuu... što smo osetljivi...
Ali to sve provereno jesu Premium+ nalozi, kako god! Za razliku od mnogih drugih copy/paste podataka ovde objavljenih...
I opet molim bez uvreda, jer ih ja nisam iznosio. Pokazao sam i dokazao ono na šta ukazujem, svidelo se to kome ili ne

Jednostavno zaobidji u buduce .. nemam vremena za takve osobd kao sto si ti .. saopstio sam ti vec da nije slucaj copy/past kao kod tebe .. iz tog razloga imas vise vremens za provjeravanje dal kako i sta ..

Postavljaj sta hoces i sve sto objavis dobro je doslo .. nekom moze posluzit i gledaj u buduce dame zaobidjes ..

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Molio bih da nastavimo dalje bez rasprava... Ok, mozda i jeste bilo greske u ponekom slucaju, ali dosta ljudi je zadovoljno objavljenim account-ima... Nema potrebe da skacete jedni na druge, postavljajte sve sto je u skladu sa pravilima... Ako jedan nije premium drugi ce biti...

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
jeli ima netko možda Premium za ustvnow.. za sada sam samo naišao na free accounte..

Natrag