AC Milan ~ Rossoneri

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
ako je iko cuo za gerda milera, neka kaze kad je on dao gol izvan sesnesterca.pipo je strasan igrac, uletice 10 puta u ofsajd,a jedanesti put pada gol. covjek je takav igrac,uvijek u liniji ofsajda.

Naravno da je Miller davao golove sa svih pozicija.. AKo se malo raspitas pa vidis.... Onaj gol protiv tafasnje Yugoslavije

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Izgubim volju za zivotom kad procitam ovako nesto :)

Covek je na zalasku karijere,naravno da ne moze,kad sam ja rekao da moze pa da me to pitas?

Ali njegov stil je takav da je sasvim moguce da bi mozda i sad mogao...

On nikad nije u direktnom duelu sa defanzivcima.90% golova daje iz drugog plana...

To sto se tebi ne svidja ne znaci da ne valja.Kako fudbaler sa prosekom golova 0.7 po utakmici moze da ne valja?

Ajde sad citiraj,podeli svoju fudbalsku mudrost sa mnom :)

Nisam samo ja reko,rekli su i drugi da nije neki igrac,nemam sta vise da kazem :agree:,sto nisi reko da si navijac Milana? :lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Moje misljenje kec,mozda bude 2:0 ili 3:1,ali dobijaju rosoneri...

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Neznam, Mancester se nece lako dati, Vidic verovatno ne igra...
Ostajem pri tome da ce biti neresen rezultat!

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Po sansama trebalo je Milan da pobedi sa 5 gola razlike,ali sami su krivi,ne sme da bude toliko promasaja,koliko god da je Van der Sar dobro branio...

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Van der Sar je spasio djavole!

Sjajan sut Pirla iz slobodnog...

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Milan je sjano odigrao prvo poluvreme, Mančester nije imao šanse do 20 minuta, ali u drugom poluvremenu, Milan iz Serije A ne moćan.

Natrag