9 OBAVEZNIH stvari u ormanu SVAKOG MUŠKARCA

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Za zene je najbolji ovaj tip muskraca:
1. Da je dobar, pažljiv i nežan
2. Da je lep, zgodan, crn, visok i atletski građen
3. Da je nepušač i antialkoholičar
4. Da je romantičan, da mi kupuje cveće i bombonjeru bez nekog naročitog povoda
5. Da gleda u pod kad kraj njega prolaze lepe žene
6. Da misli da sam ja najlepša žena na svetu
7. Da mi stalno govori kako sam dobra, pametna i sexy
8. Da ne prati fudbal, niti bilo koji drugi sport
9. Da uvek ima rešenje za svaki problem
10. Da ume da me zasmejava
11. Da ume da ćuti kad mi je to potrebno
12. Da mi skuva kafu i donese mi u krevet svako jutro
13. Da ima velik ... račun u banci
14. Da ima čvrst ... karakter
15. Da ima lepu guzu
16. Da ume lepo da se ljubi, a i da radi dobro neke druge stvari
17. Da mu ne smrde noge
18. Da ne razbacuje prljav veš svuda po kući
19. Da je inteligentan, šarmantan i komunikativan
20. Da ne pije mleko direktno iz tetrapaka
21. Da ne prdi, ne podriguje i ne psuje
22. Da nema dlake na leđima
23. Da nikad nije nervozan i da ne viče
24. Da voli da se mazi
A slatke jesu kada se brane yes3, a ovo za Balkan Boya je savrseno receno...:dance2:

Daaa......To je to.....:yea:

A ne kad god prodju pored nekog ogledala ili izloga ....... :boast:

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
ja nosim trenutno ovu

uae_jan2007.1169338320.img_0388.jpg

Prejaka :lol::lol::lol::lol:

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ako si " Sicilijanac ".......treba obavezno imati i ..." Luparu ".....:yea:..yes3

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Daaa......To je to.....:yea:

A ne kad god prodju pored nekog ogledala ili izloga ....... :boast:

Osecajan, uredan, lep, ne pije, vodi zdrav zivot i ide u teretanu. Bar ga tako vi zene zamisljate, a to si i potvrdila. Al' malo si se prevarila ako mislis takvog skontat. Svi takvi muskarci vec imaju momke.:blum3::give_rose:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Osecajan, uredan, lep, ne pije, vodi zdrav zivot i ide u teretanu. Bar ga tako vi zene zamisljate, a to si i potvrdila. Al' malo si se prevarila ako mislis takvog skontat. Svi takvi muskarci vec imaju momke.:blum3::give_rose:

......:???:..... E pa sad......:(....

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Apsolutno me ne interesuje šta ću obući. Mogu i vreću da navučem. Kravatu sam imao u JNA bila neka mala na lastiš, dio uniforme, negdje u kući stoje još tri neraspakovane koje sam dobio na poklon. Jedne cipele po sezoni ali češće patike. Dok se ne poderu ne skidam ih. Sva moja garderoba se sastoji od 3 para farmerki desetak istih crnih majica kratkog rukava i 5 košulja u dva dezena. Pošto značajno izlazim iz okvira i JUS i DIN standarda kada nađem da nešto može na mene, kupim cijelu zalihu istog artikla u prodavnici. Onda sam miran par godina. Zimi na sve ovo dodam i dvije crne kožne jakne i Adidasove alpinke, i to je sve. Puloveri i džemperi ne postoje isto kao i odjelo ili štofane hlače. Ne dao Bog nekog smrtnog slučaja, morao bi ga na brzinu šiti.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Dodji, zaviri u moj ormar pa vidi... pa da vidim... A na meni se nista i ne vidi a i nista se i nezna...:blum3:
Moje misljenje je..da muskarac koji ima firmirane, skupe i lepe stvari u ormanu ,drzi do sebe i svojih potreba, pa prema tome, takav je i u vezi ili braku, pomalo sebican. A onaj kome je orman pun raznovrsnih i prakticnih stvari je takav i u zivotu..prilagodljiv..misli o drugima pre nego o sebi..
Dalje..ako mu je orman lepo sredjen i uredan ili razbacan i neuredan opet govori dosta o njemu .....
Mozda gresim....:dntknw:

Odelo ne cini coveka ali govori dosta o njemu jel?

Natrag