I šta ti to govori? Pitanje stila i ukusa... :blum3:
Mozda,....ali mislim da su ipak u pitanju narcisi.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I šta ti to govori? Pitanje stila i ukusa... :blum3:
ugledaju se na Kebu :blum3:U zadnje vreme sam primetila da nebitno gde god da odem muskarci su uvek sredjeniji od zena... Jos malo pa ce poceti da nose ogledalce sa sobom![]()
Mozda,....ali mislim da su ipak u pitanju narcisi.....![]()
Narcisi???:dntknw: Osobe koje imaju te stvari su narcisi??? Po cemu, po meni to su samo osobe koje vode racuna o sebi, nikako narcisi...:fool:
Narcisi???:dntknw: Osobe koje imaju te stvari su narcisi??? Po cemu,
Pa, u zenskim ocima si narcis ukoliko se stalno lickas. Tako njihovi mozgici rade ... navikle su da su muskarci cepanke u doterivanju i svako ko radi syprotno, krajnje je sumnjiv ...![]()
Misliš ono "ja sam balkan boj (i smrdim na znoj)"?Pa tu si upravu... Aha znaci sumnjiv je onaj muskarac koji vodi racuna o sebi i svom izgledu i onaj koji vodi racuna kako ce se pojavitit u drustvu.. Bolje je bit prava muskarcina, zacupavit, bit neuredan, ne vodit brigu o higijeni ali si pravi muskarac... ili muskarcina...
:dntknw:
Misliš ono "ja sam balkan boj (i smrdim na znoj)"?
Za žene je najbolja kombinacija gorštaka-sirovine-pajsera i Don Žuana, pa da biraju po potrebi, kad im koji više odgovara! U kući i krevetu ovaj prvi, a na ulici i u društvu ovaj drugi! Nešto kao dr. Džekil i mister Hajd... :blum3:
Moram malo da ih provociram, slatke su kad se brane...![]()
a ovo za Balkan Boya je savrseno receno...![]()