ovako.
sto se tice stalne brzine interneta nista se nemenja, jer je internet provajder ogranicio tu brzinu i tu nema izmjene.
ako govorimo o nekom downloadu ili uploadu koji traje konstantno razlike nema!
gde je razlika???
istina jeste da pretrazivaac mnogo brze ucitava stranice, to se slazem i ja , uradio sam to na win 7 32bit i funkcionise.
kako sam ja to shvatio?
kontam da pre ove operacije je nas racunar kada mi kliknemo na neku stranicu, on ucitava stranicu s interneta za -20%sporije da bi mu lakse bilo obraditi podatke.
posto mi ovu rezervu podesimo na 0% on ucitava stranice po max brzini interneta, samim tim nama brze ispucava podatke.
ovo funkcionise samo na stvarima poput sufranja, jer ispucava podatke 20% brze nego obicno pa nam se cini da imamo brzi internet( fakticki mi skidamo prigusivac windowsa).
istina jeste da se racunar neznatno vise opterecuje nego pre,pa ako je racunar dovoljno snazan da obradi te podatke tako brzo imamo pozitivan ishod...
pohvale za clana koji nam je ovo predocio,zaista nisam znao za tu ajmo reci caku, koja se odnosi na prijem podataka,ali se ne odnosi direktno na brzinu interneta