Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Evo slabo pisem, nije mi gubiti vreme, dodjem i vidim samo Tripove gluposti, dodje mi da ga stvarno blokiram.. Sad cu pogledati..Mire, molimte javi se na temu Hronologija JS.
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo slabo pisem, nije mi gubiti vreme, dodjem i vidim samo Tripove gluposti, dodje mi da ga stvarno blokiram.. Sad cu pogledati..Mire, molimte javi se na temu Hronologija JS.
Hvala
607PNE je Jerusalim unisten i popaljen i raseljeni ljudi zadnji posle Godolijinog ubistva idu u egipat.
Pa hajde,kazi nam ti,prosvetli nas,kada je Jerusalim unisten od cara Navuhodonosora?Ovo ne tvrdi ni jedan povjesničar. Ovo tvrdite samo vi jehovci kako bi "zamračili" obmane i laži svog utemeljitelja. Činite isto što i EGWisti.
Pa hajde,kazi nam ti,prosvetli nas,kada je Jerusalim unisten od cara Navuhodonosora?
Ja nisam napisao da si ti ludak,nisam to ni pomislio.Ti misliš da sam ja luđak!? Ti ćeš idiotarije pisati, a mene ćeš nagovoriti da ih dokazujem!?!? Bože sačuvaj.
Evo slabo pisem, nije mi gubiti vreme, dodjem i vidim samo Tripove gluposti, dodje mi da ga stvarno blokiram.. Sad cu pogledati..
Dragi nas Tripko,Neću otići sa foruma, vi ste sve rasterali odavde ali mene nećete.
Eto ovo je tema koja govori da je 1914 godine i matematicki i pismeno Biblijski godina koja oznacava kada je Isus dobio Davidovu krunu da vlada,oduzetu od Sedekije.,pa ako ti je tu nesto nejasno,pisi sta ti je tu nejasno.
To svaki demon može da izračuna i da da kao da ima smisla. Molim te ne davaj suvišne komentare u kojima se baviš mojom ličnošću.
Ovo nije foruma za upoznavanje hrišćana po raznim osnovama.
Isus da je došao da vlada ne bi bilo zla na Zemlji.
U pravom smislu vladavine. Zato je tvoja nauka besmislena.