San ima dvostruko ispunjenje.
Lepo je to, a sad mi daj citat da čujem dvostrukost istog lanca,slušam:
Mirko u poverenju (ne može biti isti lanac jednom 7 god. a drug iput 2520 i još nešto da drugi ne čuju svako proroštvo ima jedan okvir u kom se dešava i poruku za taj okvir i ne možese u jedan ubaciti dva kužiš stari moj?)Zar ti ne rekoh da ne nudiš nama te igračke to nama na treba.
U malom se ispunio na navuhodonosoru i trajao 7 godina,7 vremena su znacila 7 godina.
U velikom se ispunio na Bozji narod koji je 7 vremena (2520 godina) bio bez ustolicenog kralja.
U velikom se ispunio na Bozji narod koji je 7 vremena (2520 godina) bio bez ustolicenog kralja.
Riki ba, ti to ozbiljno?
Različita poruka,različita dužina lanaca i tebi je to jedan....
Jel ovako to radite:
Nemirko moj,tacno je da se prorocanstvo ispunilo na navuhodonosoru ,ali radilo se i o drugom za nas mnogo znacajnijem i vecem ispunjenju.
A koji je to isti a drugi lanac...ništa me više ne može iznenaditi jel to nešto o Titi?
Seti se da je jehova Bog navukao Navuhodonosora i Vavilonce na svoj narod Izrael.
Mirko...no,no Mirko.
To vi samo unutar firme možete a van dvorane ne jer mi nismo uopšte ponosni.
Seti se da je Jehova Bog dozvolio Navuhodonosru da posece njegov narod Izrael.
Da li mislis da je logicno ili nelogicno da je Jehova Bog objavio svome narodu da li ce i kada ce ponovo zaziveti i imati kralja?
Sta ti mislis?
Naravno da jeste i o tome imaš kod Jovana u širokom planu opisano.
Nemirko,ja tebi i drugima dajem znanje,cinjenice koje imam i koje sam vise puta proverio.
Nemoj više kumim te otrova krivulje ljudima, ostavi to onim kraljevima i princez krofnama mi imamo Isusa i Duha Svetoga.
Da li si od 1914 bio na poklonjenje u Jerusalimu da bude dažda jer tako piše da će se činiti u milenijumu a mi ne vaskrsnuvši već smo u carstvu ceo vek...VAU,i ratovi šibaju sve se puši....propade proroštvo da mrtvi prvo vaskrsavaju ....blago vama bar vam nije dosadno.Riki,da li ti stvarno misliš da smo mi maloumni?
Ja sam rekao da se prorocanstvo ispunilo u malom na Navuhodonosru na 7 godina,a ti podmeces 2520 godina,cemu to???
Navuhodonosor je "pasao travu" 7 godina,a ne 2520!!!
A gde to čitamo ispunjenje ,,umalom,, i ispunjenje ,,u velikom,,?
Kako može jedan isti lanac imati dve različite dužine.....Mirko jel ti dobro braco?
To drvo ne pretstavlja samo navuhodonosora vec i Jehovinu vladavinu!
A jel?
Može li konačno citat gde čitamo to je koren sem Navuhodonosora Božje carstvo bezumno bilo 7vremena i da se uopšte koren odnosi na Božje carstvo slušam:
To je ono sto ti gledas KRATKOVIDO
Jemaš ti pravo gledam i nema Navuhodonosora ni u Beogradu...gde li je taj čovek?
Imam dvogled i teleskop ali opet je kratko....šta ti koristiš i gdevidiš Navuhodonosora gde izlazi čovek?
Rekoh ti da prorocanstvo ima dvostruko ispunjenje.
Skužio sam saimo molim Boga da ko od neuropsihijatara ovo ne čita inače bi Js komplet spakovali na sigurno.
Vidiš da znam ISPUNILO SE a mi kažemo NIJE dok se ponovo ne ispuni dvostruko jel tako?
Poseceno drvo pretstavlja i pad Jerusalima gde je bio Bozji presto na zemlji.
Iz tog posecenog drveta je iznikla sibljika koja pretstavlja isusa hrista.
Inace sta mislis da li ce iz Jesejevog korena da nikne sibljika Navuhodonosor,ili ko vec?
Mrki a mogu li ja konačno dobiti citate za sve ove izjave?
Danilo 4;16
16 Srce čovečje neka mu se promeni, i srce životinjsko neka mu se da, i sedam vremena neka prođe preko njega.
Sta mislis zasto ovde ne pise 7 godina nego 7 vremena???Koja rec je starija godina ili vreme?
Posle mozemo da pisemo i dal se odnosi samo na Navuhodonosora.
Mrki eto ti odgovor u tom citatu samo traži UHO koje može čuti:
,,Srce čovečje neka mu se promeni, i srce životinjsko neka mu se da, i sedam vremena neka prođe preko njega,,
Nemirko,mi ovde trazimo da razumemo kolko traju 7 vremena iz danilovog prorocanstva.
Kolko jedno vreme traje po tebi?
Nema tu ni po meni ni potebi već kako piše i ponovo kažem ZAPAMTI:
Sedam vremena je sedam godina.Čoveku bezakonja daje se:
7:25 I govoriće reči na Višnjeg, i potiraće svece Višnjeg, i pomišljaće da promeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vreme i za vremena i za po vremena.
7:26 Potom će sesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrebiti i zatrti sasvim.
Koliko će to bezakonik raditi 3,5 godina ili 1260 godina?
Da je Bogu bio cilj dati prorostvo samo za 7 godina navuhodonosorovog ludovanja,
ne bi dopustio Danilu da da prorostvo o 7 VREMENA!!!
Ogromna je razlika izmedju reci "GODINA" i "VREME"!!!
Čuješ štaDanilo reče i znaćeš.
O toj razlici ti i govorimda nisu isto zato više ne pravi đus mešajući dane i vremena.
Godina i vreme su isti po dužini trajanja samo su se u različitim vremenima druge merne jedinice koristile a dužina je ista.
Nema malo i veliko ispunjenje to može deci u obdaništvu.
Poslednja izmena od urednika: