Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Verni ce se vratiti posle 1000 godina i Bog ce stvoriti novu zemlju.
A ta tvoja nula je tvoja, a ne Bozja.
Tebe mora da je Sunce udarilo u glavu?,Zasto ne ode na bazen ili reku da se rashladis malo,ili barem u kupatilu?Naravno, obnovice ovu planetu posle 1000 godina.
Za to vreme svi spaseni su na nebu.
Potpuno pogresno primenjujes te biblijske stihove.Nema gluposti u ucenju moje crkve, vec je sve u kontekstu pisma.
Vec su tvoj um zarobli Jehovini svrdoci ljudskom dogmom.
Nece unistiti zemlju, vec ce ona ostati nenastanjena za 1000 godina, a nakon tog perioda ce se vratiti sa spasenima u Novom Jerusalimu, i obnoviti je.
Evo mog odgovora od 28 maja 2021
""Kazes da na nebo idu samo 144 000 zapecacenih.
A biblija kaze svi.
Kome verovati - bibliji, ili Jehovinim svedocima
Evo sta uci biblija:
SVI VERNI IDU NA NEBO:
"Neću vam pak zatajiti, braćo, za one koji su umrli, da ne žalite kao i ostali koji nemaju nada.
Jer ako vjerujemo da Isus umrije i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s njim.
Jer vam ovo kazujemo riječju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onijeh koji su pomrli.
Jer će sam Gospod sa zapoviješću, s glasom aranđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najprije;
A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
Tako utješavajte jedan drugoga ovijem riječima" ( 1 Solunjanima 4. 3 - 8 ).
SVI VERNI KOJE NIKO NE MOZE IZBROJATI STOJE NA NEBU PRED PRESTOLOM BOZJIM:
"Potom vidjeh, i gle, narod mnogi, kojega ne može niko izbrojiti, od svakoga jezika i koljena i naroda i plemena, stajaše pred prijestolom i pred jagnjetom, obučen u haljine bijele, i palme u rukama njihovima.
I povikaše glasom velikijem govoreći: spasenije Bogu našemu, koji sjedi na prijestolu, i jagnjetu.
I svi anđeli stajahu oko prijestola i starješine i četiri životinje, i padoše na lice pred prijestolom, i pokloniše se Bogu,
Govoreći: amin; blagoslov i slava i premudrost i hvala i čast i sila i jačina Bogu našemu va vijek vijeka. Amin" ( otkrivenje 7. 9 - 12 ).
Pa vidi se da nemas blage veze sa Biblijom.Ovo sto pises nema veze sa novim zavetom.
To je vezano za Izrailj da je ostao veran Bogu.
Bog deli ljude na dobre i na zle.Mesas pojmove i cinis od biblije kontradikciju.
Ja iznesoh ucenje novog zaveta o odlasku svih na nebo.
Kakav bi to Bog bio koji bi delio ljude tako sto bi jednima pokazao nebo a drugima ne.
Ceo novi zavet govori o nasoj gornjoj domovini gde ce mo uci o Hristovom dolasku, o susretu svih spasenih na staklenom moru pred prestolom Bozjim, o Bozjoj gozbi sa Isusom gde ce spaseni jesti i piti..itd..
Pusti prazne price sklepane izvrnutim jevandjeljem.