Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo sto citiras ap.Pavla ..."da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji"... dal ti mislis da je ovde Pavle rekao da ce da doceka Isusov dolazak ziv???Kazes da na nebo idu samo 144 000 zapecacenih.
A biblija kaze svi.
Kome verovati - bibliji, ili Jehovinim svedocima
Evo sta uci biblija:
SVI VERNI IDU NA NEBO:
"Neću vam pak zatajiti, braćo, za one koji su umrli, da ne žalite kao i ostali koji nemaju nada.
Jer ako vjerujemo da Isus umrije i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s njim.
Jer vam ovo kazujemo riječju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onijeh koji su pomrli.
Jer će sam Gospod sa zapoviješću, s glasom aranđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najprije;
A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
Tako utješavajte jedan drugoga ovijem riječima" ( 1 Solunjanima 4. 3 - 8 ).
SVI VERNI KOJE NIKO NE MOZE IZBROJATI STOJE NA NEBU PRED PRESTOLOM BOZJIM:
"Potom vidjeh, i gle, narod mnogi, kojega ne može niko izbrojiti, od svakoga jezika i koljena i naroda i plemena, stajaše pred prijestolom i pred jagnjetom, obučen u haljine bijele, i palme u rukama njihovima.
I povikaše glasom velikijem govoreći: spasenije Bogu našemu, koji sjedi na prijestolu, i jagnjetu.
I svi anđeli stajahu oko prijestola i starješine i četiri životinje, i padoše na lice pred prijestolom, i pokloniše se Bogu,
Govoreći: amin; blagoslov i slava i premudrost i hvala i čast i sila i jačina Bogu našemu va vijek vijeka. Amin" ( otkrivenje 7. 9 - 12 ).
AMIN!
Ne radi se tu samo o Pavlu vec i o svim apostolima ukljucujuci i Jovana.U Pavlovom izrazu "A POTOM MI ZIVI KOJI SMO OSTALI" on misli na sve one koji ce zivi docekati Hrista.
Pavle je imao nadu da ce mozda i on ziv docekati Hrista, pa tako ubraja tu i sebe, ali u sirem smislu misli na sve koji zivi docakaju, pa makar on i ne bio u toj grupi.
Pavle nije ziv docekao Hrista, i ovo obecanje ce se ispuniti sa onima koji to dozive.
A Pavle i ostali apostoli ce vaskrsnuti sa svim spasenim u istoriji, i sa svim zivim spasenim biti uzeti na nebo.
Imas Potpuno pogresno tumacenje,a i ocekivanja bas kao i jevrejski fariseji koji su mislili da ce Hrist da istera Rimljane.To je sve sto pises po izvrnutoj nauci Jehovinih svedoka koji dodaju pismu nesto sto u njemu ne pise.
Kontekst govori o odlasku SVIH VERNIH na nebo.
144 000 se ni ne poninju u tom kontekstu.
Otkrivenje govori da su "SVI VERNI NA NEBU PRED PRESTOLOM BOZJIM"
Kazes da na nebo idu samo 144 000 zapecacenih.
A biblija kaze svi.
Kome verovati - bibliji, ili Jehovinim svedocima
Evo sta uci biblija:
SVI VERNI IDU NA NEBO:
"Neću vam pak zatajiti, braćo, za one koji su umrli, da ne žalite kao i ostali koji nemaju nada.
Jer ako vjerujemo da Isus umrije i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s njim.
Jer vam ovo kazujemo riječju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onijeh koji su pomrli.
Jer će sam Gospod sa zapoviješću, s glasom aranđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najprije;
A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
Tako utješavajte jedan drugoga ovijem riječima" ( 1 Solunjanima 4. 3 - 8 ).
SVI VERNI KOJE NIKO NE MOZE IZBROJATI STOJE NA NEBU PRED PRESTOLOM BOZJIM:
"Potom vidjeh, i gle, narod mnogi, kojega ne može niko izbrojiti, od svakoga jezika i koljena i naroda i plemena, stajaše pred prijestolom i pred jagnjetom, obučen u haljine bijele, i palme u rukama njihovima.
I povikaše glasom velikijem govoreći: spasenije Bogu našemu, koji sjedi na prijestolu, i jagnjetu.
I svi anđeli stajahu oko prijestola i starješine i četiri životinje, i padoše na lice pred prijestolom, i pokloniše se Bogu,
Govoreći: amin; blagoslov i slava i premudrost i hvala i čast i sila i jačina Bogu našemu va vijek vijeka. Amin" ( otkrivenje 7. 9 - 12 ).
AMIN!
Hajde da vidimo ko i sta tu izvrcePotpuno izvrnuto.
SVI spaseni stoje pred prestolom, i andjeli, i 24 staresine, i cetiri bica.
Ako veliko mnostvo ne stoji pred prestolom, onda tu ne stoje ni andjeli, ni 24 staresine, ni cetiri bica.
A tekst kaze da svi tamo stoje.
Sve ste izvrnuli.