Opet dodajes nesto sto u bibliji ne pise.
Dakle, u biblijskom navodu koji si postavio nigde ne pise "A 144 000 ZAPECACENIH JE ZIVLJENJE NA NEBESIMA"
Ne, tu pise "JER JE NASE ZIVLJENJE NA NEBESIMA, OTKUDA I SPASITELJA GOSPODA ISUSA OCEKUJEMO"
Dakle, Pavle se obraca SVIM Hriscanima koji budu u istoriji citali ove reci i cekali drugi Hristov dolazak.
Ti kazes 144 000 vaskrsavaju i idu a nebo a svi drugi ne.
Da vidimo sta Bozja rec kaze:
"Neću vam pak zatajiti, braćo, za one koji su umrli, da ne žalite kao i ostali koji nemaju nada.
Jer ako vjerujemo da Isus umrije i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s njim.
Jer vam ovo kazujemo riječju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onijeh koji su pomrli.
Jer će sam Gospod sa zapoviješću, s glasom aranđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najprije;
A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
Tako utješavajte jedan drugoga ovijem riječima" ( 1 Solunjanima 4. 3 - 8 ).
Dakle, biblija jasno govori da ce SVI spaseni u istoriji, i mrtvi koji ce vaskrsnuti prilikom Hristovog drugog dolaska, i zivi - oni koji tada zivi docekaju Hrista otici sa Hristom na nebo prilikom njegovog slavnog dolaska.
Ako vi to iz biblije ne vidite, onda ste izistinski duhovno slepi.
U otkrivenju jasno pise da ce se na kraju i 144 000 zapecacenih koji zivi docakaju Hristov drugi dolazak, i veliko mnostvo spasenih iz svih vekova koji ce vaskrsnuti prilikom Hristovog dolaska - naci pred prestolom Bozjim na staklenom moru.
"Potom vidjeh, i gle, narod mnogi, kojega ne može niko izbrojiti, od svakoga jezika i koljena i naroda i plemena, stajaše pred prijestolom i pred jagnjetom, obučen u haljine bijele, i palme u rukama njihovima. 1., 9.
I povikaše glasom velikijem govoreći: spasenije Bogu našemu, koji sjedi na prijestolu, i jagnjetu.
I svi anđeli stajahu oko prijestola i starješine i četiri životinje, i padoše na lice pred prijestolom, i pokloniše se Bogu,
Govoreći: amin; blagoslov i slava i premudrost i hvala i čast i sila i jačina Bogu našemu va vijek vijeka. Amin" ( otkrivenje 7. 9 - 12 ).
AMIN!