Kao prvo - ako neko ima drugačija gledišta njega ne možeš nazvati psihijatrijskim slučajem.
Odeš kod psihijatra i on ima metod a tvoj stav ako se razlikuje od odog što on očekuje od osobe postaviće mu dijagnozu bolesti i neće reći mi sesamo razlikujemo po gledištu već po pitanjuzdravlja ili bolesti isto to po Bibliji i logici možeš proveriti kod osoba.
Kao drugo, ja nigde nisam rekao da se šesti pečat otvara pre petog i da 144 000 predstavlja neograničem broj, već da MOŽE da se tumači kao simboličan.
Ma može se tumačiti da je Jovan gluv sve je moguće Jeleni ona nema obavezu vere.
Naravno da nisi rekao šesti se otvorio pre petog već si potvrdio Jeleninu bajku kako se 1798 otvorio šesti pečat a još se nebo nije otvorilo kao znak šestog pečata.Za tebe je već kraj i čaše se izlivaju a nebo se nije otvorilo i ti nudiš Jelenine gluposti kako ide radnja sa preskakanjem događaja i naravno nećeš reći preskočili smo a mi koji verujemo čitamo redosled i vidimo laž kod Jelene.
Ime ŠEM u bibliji predstavlja karakter.
Jeli,a piše da je Jakov imao 12 karaktera....Jelena nesrećo.
Preobraženje i vaskrsenje se dešavaju paralelno u jednom trenutku.
PRVO MRTVI reče BOŽJI prorok a tvoja kaže prvo živi....SVE je uduplikatu opisala i u kontri tako je uvek u pravu ima čitalac mogućnost da izabere jednu opciju a razuman će pitati otkud teti dva različita proroštva o istojstvari i to po svim tačkama dok bolesnici neće jer ih zarobi duh straha od Jelene,da se upola od toga Boga bojite gde bivam bio kraj.
Subota jeste u bibliji znak ili pečat.
Zaista....pazi kad se umivaš da ne spereš subotu sa čela.Jeli Mirko,da li ti možeš kupovati i prodavati sa subotom na čelu,ako možeš onda imaš ŽIG ZVERI jer piše da samo sa brojem i žigom zveri može kupovina a sa pečatom NE,šta ti imaš na čelu?
Lagite li MALO narode kako je počelo pečaćenje 1844 a onda duplikat izjave TEK ĆE POČETI kad ameri proglase nedelju neradnim danom jer Kostina nedelja nije žig već američka...i ti kažeš nije ovo za psihijatriju...i nije to je za kavez.
U bibliji postoje vrsta mesa koja je Bog zabranio kao nezdrava.
Slavko nemoj igranja samnom veštica reče da se ne ulaziu nebo sa batakom ona je SVO MESO zabranila za jelo a Paja kže da je toduh đavolski,koga slediš Paju ili vecu i čiji duh u tebi nosi datume dolaska Gospoda?
Isus jeste jeo hleb i ribu.
Pazi da te reformacija vegetara ne čuje inače bibilo prevaspitavanje.
Naravno da je jeo i zato po veci ne može u nebo niko ko jede meso.
Ostalo što si naveo si izmislio.
Rekao sam da se ne bavim tim poslom i čudno mi da iz tako slatkorečivih usta kreću takve reči a pogotovo što ZNAŠ da govorim istinu,to je ozbiljno stanje bolesti.
Dakle, sve što si naveo si namerno izokrenuo i prikazao u negativnom svetlu.
Misliš ono 100 puta ponovljena laž postaje istina i zato ponavljaš papagajski neistinu,Mirko nauči jednom za uvek da su te i to prevarili jer meni je laž uvek laž ma koliko puta izrečena.Taj vid manipulacije prolazi kod ne dozrelih osoba kojima treba poštapalica pa uzimaju Jelenu za oslonac umesto Boga.