Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja sam 9 rodjendana proslavio u sklonistu i tu akciju zapada sam docekao kao spas.Od velike Srbije ste dobili drzavu s koje nemoze ni avion poletiti pa vam predlazem da se prebacite na helihoptere.dosli ste skoro kao slovenci jer kad se tamo igra nogometna utakmica korneri se izvode iz Hrvatske i Austrije.
Primećuje se da si 9 rođendana proveo u skloništu. Poguban uticaj trauma iz detinstva.ja sam 9 rodjendana proslavio u sklonistu i tu akciju zapada sam docekao kao spas.Od velike Srbije ste dobili drzavu s koje nemoze ni avion poletiti pa vam predlazem da se prebacite na helihoptere.dosli ste skoro kao slovenci jer kad se tamo igra nogometna utakmica korneri se izvode iz Hrvatske i Austrije.
A gde si bio 9 godina? U "Underground-u" kod Kusturice i čika Crnog? Da nije drug Marko okretao skazaljke na satu?ja sam 9 rodjendana proslavio u sklonistu i tu akciju zapada sam docekao kao spas.Od velike Srbije ste dobili drzavu s koje nemoze ni avion poletiti pa vam predlazem da se prebacite na helihoptere.dosli ste skoro kao slovenci jer kad se tamo igra nogometna utakmica korneri se izvode iz Hrvatske i Austrije.