Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

  • ATI

    Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

    Votes: 79 54,1%

  • Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
22.04.2011
Poruka
85
pomoc komp se ne gasi

Komp je neki celeron na 600mhz, problem je sto kad odem na start pa Trn off , dugme za stand by je zatamnjeno, nemoze da se pretisne. A kad kliknem na turn off , da ugasim komp nece da se izgasi , nego izbaci poruku kao kod starih kompova sa AT napajanjem. I tako stoji, a da napomenem i to da cim ga ubodem u struju sam se pali, prbao sam da mu zamenim graficku i napajnje , ali isto se desava, windows je sveze instaliran. Ima li nekih predloga?
 
Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Koji Windows si instalirao? Ja znam da je kod starijih tipa Windows 95 i 98, kada se ide na turn off, Windows izbacuje poruku tipa "It is now safe to turn off your computer" i da se onda ugasi preko dugmeta na kompu (to isto dugme koje služi za aktivaciju samog kompa). Drugo, postoji način da se dugme (mislim na spoljašnje dugme), koje služi za aktivaciju, dugo pritisne kako bi se komp ugasio.
 
Član
Učlanjen(a)
22.04.2011
Poruka
85
jeste to sto ti kazes , ali problem je sto je to bilo kod AT napajanja . A ovde se koristi atx napajanje i instaliran je Windows xp.
 
Učlanjen(a)
18.12.2010
Poruka
52
idi na gigatron-ov sajt i izaberi do koliko para planiras da das i imas da biras....po meni oni imaju najbolje konfiguracije za nesto manje para od ostalih...
 
Učlanjen(a)
05.08.2009
Poruka
61
!!!savet za dobar i kvalitetan monitor!!!

Zelo bih sve vas odavde sa ovog forum da vas najlepe zamolim da mi kazete koji monitor da kupim od 21-22 incha do 150 evra da je dobar kvalitetan, da bude vrh slika da radi savrseno i da dami kazete koja je najbolja marka kad je u pitanju monotor za Kompijuter ( Naravno)


I dami kazte na primer Gde po Beogradu mogu da nadjem dobro opremljenu prodavnicu racanura ili neko dobro opromeljeno prodajno mesto gde iam da se kupe exttra monitori. Znci da bude LCD-LED ekran koji ima kristalno jasnu sliku , i na koji mogu da stavim bilo koju igru na najvecu mogucu rezolucju i sam desktop, i naravno da iam najveci moguci pixel po zelji 720 P ili 1080 P i da napomenma samo sto bih isto voleo da ima sto manji odziv i to je to.


Hvala svima na dobrim savetiam u napred!
 
Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
42
da li je punjiv toner za samsung ml 1675 ?

Molim vas pomoć oko izbora štampača.

Prvo sam mislio da kupim ink jet ali sam shvatio da je teže za održavanje, prvenstveno kertridža. Koliko moze da se ne štampa sa laserskim dugo, znam da kod ink džet mora bar 1 nedeljno da se pusti neki list da se boja ne zapekne?
A tu je i cena jeste da je laser skuplji al bar znaš šta si uzeo. Meni treba za faks za seminarske radove, znaci samo crno beli. Mislio sam da uzmem
Samsung ML-1675 Recite mi šta mislite o njemu, koliko može sa novim tonerom u štampacu da se odštampa stranica, a koliko sa napunjenim i da li uopšte može da se dopunjuje?

Hvala unapred na savetu!!! :dntknw:
 
Natrag
Top