Napravite sami svoj sajt

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
U PDF..........

:download:

[raw]<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=37BC32D29066020F&resid=37BC32D29066020F!801&authkey=AKkHjKaIwpKl2t0" width="98" height="120" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/raw]
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poruka
85
Ovaj prvi deo sam odradio do pri kraju,zato ti se i obraćam.Problem je nastao što sam zaboravio reg.br. pri registraciju,ima li pomomoć ili da odustanem.Pozzz.
 
Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Neko je pitao za prevod na srpski, to se radi iz Control panela, Substitutions, tamo prevdoiš riječi, ali ne zaboravi snimiti promjene!
 
Član
Učlanjen(a)
11.11.2010
Poruka
3
Napravio sam sličan sajt kako si ti opisao pa me interesuje kako da prebacim sajt na srpski jezik pošto ga u opcijama nema.

Klikom na link koji je ostavljen nadir.ucoz.net otvorio sam sajt čisto da bih pogledao kako izgleda,istovremeno je antivirus program koji imam instaliran u računaru poslao upozorenje da je bolje da hitno izađem odatle.Proveri recimo sa McAfee SiteAdvisor-om npr.i pocrveneće ikonica u znak upozorenja.Šta to govori? Prvo što bih napomenuo jeste da se sajtovi tog tipa strahovito loše kotiraju u Googlu odnosno Google ih postavlja na poslednje mesto po prioritetu čak mnogo iza fleš sajtova.Druga stvar stečište su virusa,spyware-a i sl.Malo duži period mog života provodim u web dizajniranju,izradi raznih programa,sofware-a i ako ti na prvi pogled deluje neverovatno da se na skoro praznom templejtu nalazi ovo što sam gore spomenuo grdno se varaš.Druga stvar,zašto bi "vukao" sa svojim sajtom gomilu tuđih reklama i zašto bi se neko reklamirao preko tvog sajta.Samo zato što je besplatan.Da li misliš da je puno izdvojiti 32 Evra za profesionalan sajt,lično tvoj koji trajno ostaje u tvom vlasništvu? Da li misliš da je OK da uz tih 32 Evra dobiješ besplatan hosting za tvoj sajt.Besplatan pod domen za tvoj sajt? Da li smatraš da je OK da posle prve besplatne godine hostinga,plaćaš 20 Evra godišnje za vrhunski hosting? Da li se slažeš sa mnom da je veoma bitno da svako ima svoj sajt na svom jeziku ukoliko to želi. Preporučiću ti online site builder vrhunskog kvaliteta koji je specijalno dizajniran za područje Srbije i zemlje u regionu.Podržava sve latinične i ćirilične karaktere u svakom segmentu sajta pa i u meniju siguran je,zaštićen od virusa i slično i odlično se kotira u Googlu.
Napravitesamisvojsajt.rs ostaviću ti link nadam se da niko neće imati ništa protiv toga.

Napravitesamisvojsajt.rs - napravite sami svoj sajt

Možeš da ga probaš 15 dana besplatno,ali u neograničenoj količini znači mnogo sajtova ,mnogo puta 15 dana besplatno.Njihov sam korisnik i ne krijem oduševljenje.

Javi mi utiske.Pozdrav.
:yea:
 
Član
Učlanjen(a)
16.12.2010
Poruka
147
Ako moze neko da mi se javi na PP... napravio sam sajt, pa hocu da mi po objasni neke stvari, oko dodavanja i tako to...
Da ne stavljam ovde pitanja da ne punimo temu... Molim Vas potrebna mi je pomoc.
 
Član
Učlanjen(a)
18.09.2010
Poruka
1
hvala, ajde jos malo objasnjenja oko podesavanja unutar samog sajta ( kako promeniti sliku, ubaciti logo) i po malo o opcijama!
 
Natrag
Top