Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jeste besplatno......stim sto su mi obrisali posle 6-7 meseci posto nikada vise nisam ni usao u napravljeni sajt osim kada pravio tutorijal.......
postoji tamo premium verzija ako zelis.....sa puno vise mogucnosti i koja se kupuje...Mozes kontaktirati urednika Phenixa sa SerbianForuma...znam da ima tamo vec duze vreme stranicu....
Mozes mi pomoci oko stavljanja bannera u "main page"?? Vec sam uradio taj pocetak sajta, ali ne znam to kako da postavim.
Tj. u kakvom obliku treba da napishem url slike, ali klikom na nju da se ide na neki drugi link... Kako ta dva da iskombinujem?
Jos neshto.. Da li mogu negde izmeniti sledecu opciju: Da websajt uradjen na toj stranici mogu videti svi, a ne samo clanovi..??
Pozz,izvinjavam se sto pokrecem staru temu ali treba mi pomoc. Upravo sam napravio sajt i ne znam kako da promenim tekst koji mi stoji u pitanju je "my site" to bi hteo da promenim da pise naziv mog sajta,ako moze pomoc.