Uskoro nam odlazi Ulke :(

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Evo pronadjoh negde po forumu sliku sto sam ti pravio........pa ako se vratis jednog dana pocinjemo sa obukom.......

20jrakp.gif


e5mlic.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Momce,bice racunara i foruma !
Ti si dobar decko,i jednog dana ces biti zahvalan sto si ovako uslovljen.
Ujace,cestitam ti na odluci!
Boki,pazi sta si rekao,ima nas mnogo koji smo ovo procitali!Verujem da ce Jovanu ove tvoje reci biti motiv vise da zaradi koriscenje interneta.
Jovane,zelim ti,da planovi koje si sigurno napravio,uspeju.:yea:
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Iako si otišao i nećeš čitati ovo, moram da ti poručim da se što pre vratiš. Ovo nije isti forum bez tebe. Uči bre ovaj mesec punom parom pa će ujak opet da te pusti, siguran sam. ;)

Čiji će postovi da me uveseljavaju sad kad tebe nema? :cry::cry:
 
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Zbogom prijatelju ali nadam se da ovo zbogom neće biti ono realno .... Nadam se da ću te videti opet .... A ako ne, onda se nadam da ću jednog dana kupiti knjigu na čijim koricama će pisati

Autor: Jovan Zečević

Želim ti sve najbolje, ako se ikada vratiš i budem bio ovde, biće mi i više nego drago da sa tobom razmenjujem postove kao i do sada.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Eeee preokret situacije ipak cu moci ponekada samo da dodjem ne garantujem svaki dan ali mocicete ponekad da me vidite.Ali retko kada ipak se nije najgore zavrsilo ali ipak vise cu biti neaktivan nego aktivan.Sto znaci da sam prakticno otisao odavde.Retko kad cemo se videti.Ipak necu se tako lako oprostiti juce sam se odjavio istina je to i vec sam mislio da sam se odjavio zauvek a onda sam shvatio.A kako ovi sto su jedva dobri ucenici ceo dan dzupre pred racunarom.A ja vrlo dobar pa nemogu ni malo bicu jos malo sa vama pa cemo da vidimo.NISAM SE VRATIO OVDE ALI TO NEZNACI DA NE BI VOLEO.Posecivacu kada budem mogao ali to ce biti retko kada ipak jos 10% mene je jos na forumu.Ali steta sto nece biti kao pre.
 
Natrag
Top