Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I meni je zao tebe takodje.Ako dodjem opet znacete tako sto cu ostaviti post ovde bro jutro svete secate se toga zar ne?Prijatelju, možeš ti i mnogo više a to se ne meri procentima. Bilo mi je drago poznavati takvog dečaka, čak zadovoljstvo jer si sa svojih 14 godina imao bolji humor od mnogih koji imaju i do tri puta više. Možda te nikada nismo upoznali do kraja, možda si se i ti plašio nečega da se potpuno otvoriš, ali to koliko smo te upoznali nama je i više nego dovoljno jer zaključujemo da si i više nego divna osoba. Od tebe sam uvek dobijao podršku u svemu a sada ti odlaziš, ja ostajem .... Gubim jednog pravog forumskog prijatelja i ne mogu reći da mi je sasvim sve jedno. Za druge ne znam i ne mogu reći, ali ja ću te pamtiti i iskreno, nedostajaćeš mi prijatelju jer već sada mi nedostaješ ....
Ne mora nikoga da zovete dobio sam neogranicen internet i to je super napisao sam postova kolio mi je trebalo.Ni na jednom forumu ih nemam ovoliko jednostavno hteo sam da me svi znaju ovde i to mi se ispunilo vecina me zna i tako ispunio sam cilj.Dosam sam ovde kada je forum imao 35000 clanova i bio je jako mali a sada vidi 200000 clanova ja sam ovde prakticno od pocetka polovine rada i upoznao sam se sa vecinom ljudi i drago mi je zbog toga ali i zao sta ce mi toliko znanje kada nemogu vise da ga koristim cak sam i nabavio ranac na kome pise SF da vas imam svugde imam dosta o vama i srecan sam zbog toga.Kao sto sam vec rekao ne zaboravljajte ono staroKako bre to Ulke odlazis? Nemoj..ajde sredicemo sve sto bude trebalo...Jel treba nekog da pozovemo, nekog da molimo da ostanes? Kazi samo, sve cemo srediti.... Bas steta, a taman si dobio stalan internet.....
Pa odlazim sa foruma druzim se u stvarnom zivotu necu vas zaboraviti nikada i uvek cete mi ostati pored srca (sem ako ne moram da stavljam vas pored srca ipak ja odlazim i sada stvarno moja prica ovde zalazi u legendu i postajem legenda foruma.A kuda ides kada nemozes da se druzis sa nama?
ja odlazim i sada stvarno moja prica ovde zalazi u legendu i postajem legenda foruma.
Znate cudno je to sto sam ja jedini hteo da postanem moderator ovde cudno je samo to vidim da niko od vas to nije iskazivao na forumu iako sam znao da nemogu da postanem opet sam pokusavao i pokusavao.A sada nema nista od togaObozavam ovo dete ,bas ce mi nedostajati njegove sale.Danas me je toliko puta nasmejao,umalo da zavrsim sa devijacijom vilice .sorry
Ulke daj da urgiramo kod tvog ujaka sa nekom pismenom peticijom kako bi ti omogucio dalji dolazak na forum,ipak si ti LEGENDA i buduci Moderator !!!:yea:
e sta je tu je spreman sam za odlazak samo jos da se jednom odjavim i to je to
Znate cudno je to sto sam ja jedini hteo da postanem moderator ovde cudno je samo to vidim da niko od vas to nije iskazivao na forumu iako sam znao da nemogu da postanem opet sam pokusavao i pokusavao.A sada nema nista od toga