šta rade penzioneri?

šta rade penzioneri?


  • Total voters
    6
Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
13
U svojoj pošti sam otvorila poziv na saradnju od strane ovog sajta i tako prelistavajući da vidim šta se tu dešava, naišla sam na par komentara od strane pedesetogodišnjaka pa na više. Iznenadio me je komentar da su stari i da ne mogu sarađivati.:sad: Kako? Zar u skupu svih tih godina nema dovoljno životnog iskustva? Složićete se samnom da tek vi imate šta da kažete, da ispričate svoj život, naravno ne preterano detaljisati smile3 . Jedino je život svih nas ono što je merodavno i uporedivo, ostalo je sve teorija, zato, penzioneri, moji i vi koji to niste nikada nemojte pristati na to da ste stari za neke aktivnosti.
Kažite: da li živite sami, sa svojom decom ili deca sa vama, ko koga izdržava, da li je to dobro za vas ili za vašu decu.
Evo i moj primer, odradila sam 39 punih godina, bila sam stalno među ljudima i kada je došao trenutak, shvatila sam da više fizički ne mogu da pratim i izvršavam svoje zadatke, ja sam se povukla. Nije to bilo tako jednostavno, prva tri meseca me hvatala panika povremeno, nisam se snalazila u kući gde sam veliki deo dana sama jer su moji na poslu,ali sam to prevazišla... ako nekoga zanima kako, hajde da ćaskamo:smile:
 
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Jujuju spameri.. Eh sta rade penzioneri,na primer moj deda vozi bicikli,al do prve i zadnje kafane. I tako kad dodje kuci nervira me malo. Al dobro,razumem da mu je dosadno,pa onda ajde da me nervira.
 
Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
13
Nemoguće,ja sam penzioner, ne moram da čuvam unučad, ceo dan sam kod kuće, učim da radim na računaru, učim da pravim sajtove, istina ide mi sporije ali sam delom sama napravila ,te uz pomoć prijatelja objavila na netu ,posetite ga i uverite se Štampanje Printanje Subotica
Ima mnogo penzionera u Subotici koje znam da su uključeni u razna kulturno umetnička društva, pišu knjige, osnovali svoj bend, prave svirke u gerontološkom...itd
 
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
ja zivim preko puta parka ... pun je penzionera trckaraju samo jedan je riknuo tako :dntknw:
 
Natrag
Top