Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.395
Ma netačno. Ne širi se više kod vacinisanih već se i vakcinisani mogu zaraziti i biti prenosioci.

Nego, stalno i stalno menajaš teze. Umesto da baviš virusom i da njega kriviš ti kriviš one koji se bore protiv njega. Zašto to radiš? Zašto to radite? Kažeš "i budala zna da se virus širi". Pa zna..naravno. Ali i ta "budala" kada to razume shvatiće da se sa virusom treba boriti, zar ne? I umesto da se borba usmeri protiv virusa, mnogi tu borbu vode protiv lekara, medicine..koja ima za cilj da pobedi virus. Pa to je zaista, zaista paradoks.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
I budala zna da se virus širi. Međutim, zašto se virus više širi (prenosi), kako su to dokazali Amerikanci, među cijepljenima nego necjepljenima? :) Da te čujem, klanjatelju Billovom cjepivu.
I jeli ti odgovorio?

Kako mi baš i nije stalo do toga da vidim što je i kako je neko do Milerita odgovorio na ovo krucijalno i nadasve znanstveno pitanje pokušat ću ja da dam odgovor zašto se i pored "vakcinacije" virus širi.

Dva su moguća odgovora na tu moglo bi se reći kontradiktornost.

Prvi je da vakcine i nisu vakcine nego "kaubojska vodica protiv ćelavosti i impotencije" te oni koji su tu "vodicu" primili i dobijaju virus jer njihov organizam i ne ume da prepozna virus i započeno odbranu.

Drugi je, da "vakcinisane" napada sasvim drugi virus, koji se zbog medija "prikazuje" koronom.

Uzgred, nitko da se usudi da postavi ne manje važno pitanje, tačnije da iznese jasno vidljivu činjenicu da su svi koji su navodno postali žrtve Covid - 19, svoj ovozemaljski put završili priključivanjem na respirator.

Ili da budem plastičniji:

100% preminulih od posledica Covid -19 je bilo na respiratoru.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.333
Ma netačno. Ne širi se više kod vacinisanih već se i vakcinisani mogu zaraziti i biti prenosioci.

Zašto praviš budalu od sebe? Evo ti još jednom do čega su došli Amerikanci:

U posljednje vrijeme u medijima i prisutnoj javnosti često se može čitati da je cijepljenje jedina mogućnost u borbi s pandemijom COVID-19. To je narativ koji se mora promijeniti i stvoriti širi i drugačiji pristup borbi protiv ove bolesti, tvrdi ugledni NCBI.

Studija navodi okruge Chattahoochee (Georgia), McKinley (New Mexico) i Arecibo (Puerto Rico) koji imaju više od 90% populacije potpuno cijepljenih, a sve tri su klasificirane kao dijelovi zemlje s visokim prijenosom virusa.

Nasuprot tome, od 57 okruga koje je CDC klasificirao kao nisko” prijenosni dijelovi zemlje, 26,3% ima postotak potpuno cijepljene populacije ispod 20%.
--------------------------------

Rezime:

1. 90% potpuno cijepljenih - visoki prijenos virusa među ljudima

2. Manje od 20% potpuno cijepljenih - niski prijenos virusa među ljudima
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
https://www.quovadiscroatia.com/bog-se-ne-da-izrugivati/

Sto posto onih koji ne prime cjepivo protiv COVID-a će umrijeti. Od onih koji ipak prime cjepivo protiv COVID-a, postotak onih koji će umrijeti bit će… sto posto… Svi ćemo umrijeti i bit će nam suđeno na temelju naše vjernosti Bogu i po našoj, Bogom danoj, savjesti. Danas se pozivamo na tu savjest, u kojoj otkrivamo zakon koji nas upućuje na poslušnost, uvijek nas pozivajući da volimo dobro i izbjegavamo zlo. „Čovjek naime ima u srcu zakon što mu ga je Bog upisao. U pokoravanju tom zakonu jest isto čovjekovo dostojanstvo, i po tom zakonu će mu se suditi“ (Drugi vatikanski koncil, Gaudium et Spes, br. 16).

Kao i

„Ne varajte se: Bog se ne da izrugivati! Što tko sije, to će i žeti! Doista, tko sije u tijelo svoje, iz tijela će žeti raspadljivost, a tko sije u duh, iz duha će žeti život vječni. Neka nam ne dozlogrdi činiti dobro: ako ne sustanemo, u svoje ćemo vrijeme žeti!“.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.395
Pa nije virus namlatio novce na beskorisnom i opasnom Billovom cjepivu, nego Bill i njegovi razbojnici.

Inače, čovjek treba biti budala pa da se ljuti i da urla na virus zbog toga što cjepivo nije učinkovito u borbi protiv virusa.

Virus nije ništa kriv jer da.

Čuj kako ga brani..."pa nemojte urlati na virus".

Reci mi, ko je odgovoran za bolest? Virus ili neko drugi?
 
Natrag
Top