Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Dok su rani Kršćani s strahom od svojih zemljaka (židova) se sakrivali i zatvarali, Dok je na njih, a samim tim i na nas sišao Duh Sveti koji im je dao da navješćivanje Evanđelja razumiju svi, čak i oni koji galilejskim narečjem nisu govorili, dotle su "pionirčići" Millerovi padali u trans, histerisali, vikali...

Šta je ispravno i od Boga?

Ono prvo, ili ovo drugo.

Sud je dao Sam Bog.

Bog je Mir, pa tako oni koji Boga imaju, i od Njega darove dobijaju, ne padaju u trans, ne prave orgije, niti histerišu, valjaju se po blatu i laprdaju svakojake blasfemije.

Dakle.


Uostalom, kako se ponašaju sledbenici ove gatare s fotografija?

Mirni su li i staloženi?

NE

Posebno to nije kradljivac identiteta.

Ps.

Vidi ovo.

Ovaj čikica desno je "božiji čovjek" vračare iz Maine-a (one s fotografija) poznatije kao "malo svetlo", "duh proroštva" i sister White..

FB_IMG_1623565304833.jpg
Na levoj slici nisam ja, nego Sveti Anto Padovanski... desno je kurvar, "seronja" (po sopstvenom iskazu) i "svetac" subotarske sinagoge sotone, Martin Luther (još nije skinuo odoru redovnika, no to i ne čudi, isti je i jedan od njegovih "klanjatelja", koji se potpisuje citatom iz Poslanice koja proklinje njegovu sinagogu satane)
 
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
U Katedrali sv. Patrika u Texasu dogodio se novi vandalski napad na sakralne objekte. Čovjek zvan Isaiah Cantrell srušio je kip Presvetog Srca Isusova s glavnog oltara i odrubio mu glavu.

Isus i đavao.jpg


Srce Isusovo, dobrote i ljubavi puno, smiluj nam se!



isus presveti.jpg
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
:give_r:Poljubac svima koji štuju svetog Antuna

Hvala sestro, s malim zakašnjenjem na čestitkama i poljupcima.

No da se vratimo mi temi koju evo sin pogibli ponovo napada.

No uzalud mu je...

Mi za Majku imamo Blaženu Djevicu, Majku Božiju i Majku Crkve.

On za majku ima gataru iz Maine-a...


U Katedrali sv. Patrika u Texasu dogodio se novi vandalski napad na sakralne objekte. Čovjek zvan Isaiah Cantrell srušio je kip Presvetog Srca Isusova s glavnog oltara i odrubio mu glavu.

Pogledajte prilog 142679


Srce Isusovo, dobrote i ljubavi puno, smiluj nam se!


Pogledajte prilog 142680

Ma neka ih neka ruše, neka kupuju svoje karte za pakao u jednom pravcu.

Kristova je poslednja, a njihovim je precima duhovnim precima već rekao tko su i tko im je otac.

Ps. Ovaj Isaiah (veoma indikativno ime, veoma) me podseća na nekog... ah da, isti ludački pogled.... no šta ćemo, takva je sudba onih koji Samaela - sotonu svojim "bogom" kockarom primiše...
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346

Vrhovni sud SAD-a: Katoličke udruge smiju odbiti zahtjev istospolnih parova za udomljavanje djece


Velika pobjeda za nebrojene Amerikance koji vjeruju da je brak zajednica jednog muškarca i jedne žene. U jednoglasnoj odluci na Vrhovnom sudu SAD-a, u predmetu Fulton protiv Philadelphije, Sud je zaključio da je grad Philadelphia prekršio Prvi amandman kada je odbio ugovor s katoličkim socijalnim udrugama za pružanje udomiteljskih usluga zbog odbijanja tih udruga da potvrde istospolne parove kao udomitelje, piše Ifamnews.com.

Drugim riječima, Vrhovni sud je presudio u korist Katoličke agencije za udomiteljstvo navodeći da je odbijanje Philadelphije da sklopi ugovor s tom Agencijom ukoliko ona ne pristane certificirati istospolne parove kao udomitelje, protivno ustavu.

Ed Whalen, pišući za časopis National Review Online, ističe da su među sucima postojale razlike u pravnom obrazloženju te kako je upitno hoće li se odluka proširiti i izvan Philadelphije i hoće li i druge agencije za udomljavanje djece diljem Sjedinjenih Država moći isključiti istospolne parove iz procedure:

“Iako je sama presuda velika pobjeda za vjersku slobodu, podjele među sudovima i dalje ostaju. (…) S administracijom u Bijeloj kući koja promovira protuobiteljski stav, i zagovora pobačaj na zahtjev možemo biti sigurni da će se pitanje vjerske slobode u takvim kontekstima ponovno pojaviti.”
-------------------------
Kao što čini već dva tisućljeća, Kristova Crkva (Katolička crkva) je jedina koja brani Boga, čovjeka i čovjekovu slobodu koju mu je darovao Bog. Neće biti lako, niti će ova Božja borba završiti skoro. Ali jedno je sigurno, ni Kristova Crkva neće posustati u ovoj borbi jer Krist nije lažov, a upravo je Krist svojoj Crkvi obećao da će s njom biti u sve dane do svršetka svijeta.
 
Natrag
Top