Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imas puno takvih obicaja u indijanskim plemenima ,ili turskim serijama,a kako je bilo ljudima pod ropstvom njih i njihovih poganih obicaja mogu samo da zamislim.Dobro ajde samo bez ostrascenosti.
Da li ti razumes da ta ''dzukela jedna'' kako si je ti nazvao jeste covek, koji je bio bolestan i imao takav oblik lica?
A to za muslimana su tvoje insinuacije i nista vise..
I niko se tim ikonama ne klanja, vec im se odaje postovanje.
Ne obozavaju se ikone umesto Boga, niti je ikona Bog, vec predstavlja nebesku stvarnost, kojoj ti odajes postovanje, poljubac i naklon je odavanje postovanja...
To ti je isto kao kada zena nosi sliku umrlog muza da je podseca na njega, pa uzme i poljubi sliku, hoces li ti za nju reci da je ''idolopoklonik''? Ili ces reci da je luda?
Ne niti je zena luda niti je idolopoklonik, a zasto nas optuzujete da smo mi idolopoklonici, zato sto ne razumete...
Imas puno takvih obicaja u indijanskim plemenima ,ili turskim serijama,a kako je bilo ljudima pod ropstvom njih i njihovih poganih obicaja mogu samo da zamislim.
Ta bajka o ljudozderu koji je postao hriscanin nije cak ni za malu decu,previse ih je i cak i mala deca znaju da je to obicna izmisljotina,zar ti verujes u te bajke,da covek ljudozder imao izobliceno lice kao kon ili kao pas?,ja ne videh ni jednog takvoga,a ljudozdera imas i danas po africi i amazoniji,ali imaju ljudsko lice a ne kerovsko!
Konstantinovi hricani da bi pridobili ljude i narode bili su spremni na sve pa cak i da tolerisu ljudozderstvo i ljudozdere,ubice,kurvare itd...
Pa on nema na glavi nista ljudsko.Sve mu je kerece,i nos,i usi i usta i zubi,ama bas sve!!!A ovaj drugi sleve strane svetog kera ima crveni fesic i brcice,muslimanska kapa i brkovi bez brade .Kakvu kapu nosi i koje je boje ta kapa?
Nadalje nema nikakvog opravdanja za slikanje i klanjanje bilo cijim slikama narocito ne zivotinjskim.
Ko bi od vas stavio ikonu svetog Hristofera kera u svoju kucu???Ima li takvog?Znate li nekoga?
5.Mojsijeva 4
15 Zato čuvajte dobro duše svoje; jer ne videste nikakav lik u onaj dan kad vam govori Gospod na Horivu isred ognja,
16 Da se ne biste pokvarili i načinili sebi lik rezan ili kakvu god sliku od čoveka ili od žene,
17 Sliku od kakvog živinčeta koje je na zemlji, ili sliku od kakve ptice krilate koja leti ispod neba;
18 Sliku od čega što puže po zemlji, ili sliku od kakve ribe koja je u vodi pod zemljom;
19 I da ne bi podigavši oči svoje k nebu i videvši sunce i mesec i zvezde, svu vojsku nebesku, prevario se i klanjao im se i služio im; jer ih Gospod Bog tvoj dade svim narodima pod celim nebom;
U istom manastiru odise i islam u vidu polumeseca na freski kao i kult postovanja Sunca.
Piramida se lepo vidi od vrha krsta pa na dole u oba smera sivom bojom trougao,ali evo jos nekoliko piramida.Izvini ali gde ti tu vidis piramidu?
Ono iznad krsta? Pa morali su tako da izdube kako drugacije?
Ja ne tvrdim da nema piramida i svevidecih oka i raznih okultnih simbola koje su satanisti u crkvu krisom ubacili, to rade tajne satanisticke organizacije u svim zajednicama...
Nego je problem sto ti ovde potenciras da smo mi ''pagani'' a da ste vi cisti ''ko suza'' od svega toga.
Ajde da budemo posteni i da kazemo i o vama sta se kod vas radilo i na zalost jos se uvek radi.
Imas li knjigu ''Otkrivenje blizu je velicanstveni vrhunac'' , hoces da otvoris tu knjigu da ti pokazem lik demona koji su umetnuli u sliku Isusa???
Piramida se lepo vidi od vrha krsta pa na dole u oba smera sivom bojom trougao,ali evo jos nekoliko piramida.
Naprimer piramida ,u manastiru sveta petka na kalemegdanu -beograd,i manstir Raduljica.
Evo slika,ma ima cak i petokraki,a ne samo piramida,ma ima svih masonskih simbola,i sunca i polumeseca i davidove zvezde...svega ima po pravoslavnim crkvama...
http://i.imgur.com/rT4UToV.jpg[/IMG]']http://i.imgur.com/aL0bU2a.jpg[/IMG]']
http://i.imgur.com/rT4UToV.jpg[/IMG]']http://i.imgur.com/GzjUVlt.jpg[/IMG]']
Pitao si me za piramide na spc objektima i ja sam ti to pokazao,pa ti kao pravoslavac vidi sta ces.I, sta to dokazuje?
Ja rekoh hoces li da ti pokazem u tvojoj knjizi koju drzis u rukama lik demona koji su umetnuli u sliku Isusa?
Ili si pristrasan pa gledas samo djubre u tudjem dvoristu a od svog djubreta sklanjas pogled?
Mislis da ce neko drugi da pocisti to, nece prijatelju, sve dok se vi ne otreznite i pogledate u svoje vlastito djubre i izbacite ga napolje..