Otkrivenje - Poslednji Dogadjaji

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
mrsavkic...nista nisi objasnio, i nije bitno gdje je ko bio i putovao, vec imamo konkretno predavanje, detaljno objasnjeno, argumentovano Rijecju iz Svetog Pisma, sa potpuno Jasnim i Razgovjetnim tumacenjem Miroljuba Petrovica...

...dakle, ima li bilo sta Sporno i Netacno, po bilo kom pitanju, tumacenju i vidjenju stvari...

...u Ovom Konkretnom Predavanju ?



Mr.Daky...gledati i slusati "Nacionalnu Geografiju" i nacin ovakvog prikazivanja i tumacenja je za nivo debila i idiota, ipak, pogledao sam do kraja, da se jos jednom uvjerim kako vladajuci satanisti, preko svojim medija, svaku ozbiljnu temu pokusavaju da umanje, izvrnu i zlonamjerno izopace ali, onako, ko da nece...iz "neutralnog" ugla posmatranja. (Na kraju se ipak nasmijah ovim jadima i bijedi od "postenja i pameti")

Ono što ti nazivaš "za debile i idiote", ja zovem edukacijom.

A još jednom upotrijebi takve riječi, s ciljem da omalovažavaš druge ljude, profil će ti biti obrisan!

Na ovom forumu nema vrijeđanja!
 
Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
Mr.Daky...za mene je to taj nivo "obrzovanja i razmisljanja" koji se nudi na "Nacionalnoj Geografiji" i svim drugim satanistickim medijima, jer je ocigledno svakom pametnom da sakrivaju bitne cinjenice i sve sto saopstavaju plitkim lazima (uvjek su plitke) samo navode ljude na pogresne zakljucke, a sve to rade Zlonamjerno, organizovano i dobro planirano, sto se u njihovom satanistickom, strucnom zargonu zove Spinovanje tj, zavrtanje, uvrtanje, iskrivljivanje istine, ili jednostavno srpski receno, mnogo Lazunjaju.
Ako je to tebi "edukacija", onda se vaspitavaj po tom uzoru, a ja te u tome ne sprecavam, a kad zelis da meni nesto ponudis onda se malo vise potrudi jer taj nivo ne zadovoljava moju znatizelju, i ja ne vrijedjam ljude no trazim od njih da sa mnom komuniciraju ozbiljno i da se potrude da objasne svoje stavove, vidjenja i razmisljanja, barem onoliko koliko se sam trudim, i da se prije svega ne lazunjamo, krijemo cinjenice i "spinujemo".
Dakle, nista licno, vec samo i jedino radi...Istine...ma kud nas odvela !


Sto se tice Miroljuba Petrovica, cjenim ga kao briljantan analiticki um i rijetko hrabrog intelektualca koji otvoreno iznosi svoje stavove i vidjenja, pa ih argumentovano i cinjenicama brani.

Ali, danas sam kontaktirao sa njime i postavio mu pitanja u vezi nekih bitnih navoda u predavanju koje sam postavio i pokazao mi je i svoje slabosti, tj. bezobrazluk i intelektualni kukavicluk, jer se prvo nije usudio da mi odgovori na pitanja, rekavsi da je to sve objasnio na svom forumu pa da sam trazim i citam, a i da se moze shvatiti po Bibliji, a kada sam mu postavio sledeca pitanja, sve zajedno je obrisao, da ne postoji trag njegovog ne znanja, lazne tvrdnje i sramote...

...a pitanja su bila ova:

Molim za objasnjenje, kad kazete da se hriscani mole i vjeruju "istorijskom Isusu Hristu, koji je zapravo Satana" ?

U koga vjeruju i kome se mole pravoslavni Srbi i Rusi, koji smatraju Isusa Hrista za Boga ?

(jasno je da je Bog, Duh, Rijec, Vjecan i Tvorac svega, sa tri lica, Bog Otac, Sin Isus Hrist i Sveti Duh, kao svoje tri manifestacije, oblika i djelovanja)

Kome vjeruju i mole se Jevreji, a kome Pravoslavci, ko tu grijesi i u cemu ?


Generalno, u cemu grijese Pravoslavci i sta ih to sprijecava da prepoznaju pravog Boga, i ne prihvate Satanu za boga ?


...sledeca pitanja su bila:

Bog najavljuje i kaze da ce se Jevreji i Izrael u buducnosti obratiti Njemu !

U kojeg boga sada vjeruju i mole se Jevreji i Izrael, kada Bog smatra da mu se sada ne obracaju ?

Kada se budu obratili Bogu, kako to On sam najavljuje, znaci li to da ce prihvatiti Isusa Hrista za Boga ?


...nakon ovih pitanja je sve obrisao !?


Sta vi mislite o ovim pitanjima ?



( Miroljuba ocigledno cionisti u Izraelu i masoni u Americi ne placaju da daje odgovore na ovakva pitanja )
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
prirodom ako ti kazes da je nacionalna geografija satansticka i niko pametan ne treba da je gleda a u sledecoj recenici kazes da je Miroljub Petrovic intelektualac automatski krecem ka daljinskom da upalim nacinalnu, Miroljub je sektas obican, koji siri lazi koje idu protiv cinjenica.
Ako mozes, reci mi koje dokaze imas da nacionalna geografija podrzava ili uopste veruje u te bajke ( satanu ) ?
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
Jedva nacerah Miroljuba Petrovica da kaze sledece:

" Tako je, prihvatice Isusa Hrista "


I vise ni jednu recenicu na ona jasna i savrseno logicna pitanja, koja su u stvari...Odgovori !



JokerMMA...prijatelju, nemoj da se naljutis, ali tebi da nesto objasnim trebao bih biti Leonardo Da Vinci u crtanju ili Mikelandjelo pa da izvajam neku bistu kao "David", pa da je gledas i sjutra ukapiras da je to figura covjeka, "zivlje" prikazanog, no prolaznici koji mi zivi setahu pred ocima u Firenci...

...jedno znaj, vise ces nauciti ovdje na forumu, no na svim satanistickim (citaj lazljivim i zlonamjerno glupim) Televizijama...

...ovo mozes da prevedes i kao Telece-Vizije !
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Na NG ima odličnih, naučno potkrepljenih dokumentarnih emisija, iz kojih se može dosta naučiti. Ima i fantazija, odnosno, naučne fantastike i nekih diskutabilnih emisija, za koje bi se moglo reći da prije zaglupljuju nego što edukuju. Treba samo malo, što neko reče, sitne pameti, pa napraviti pravu selekciju onoga što će se tamo gledati. Ali, ne teba ni sitna pamet da se shvati, da je kvalifikacija kako je to satanistička tvorevina, samo paušalna i neutemeljena ocjena, izrečena od strene vrlo nisko prizemljenog posmatrača.
 
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
znaci nemas dokaze, to zelis da kazes ?
axaxaxaxaxaxa ja volim da je gledam i znas koliko me briga da li je sektaska ili satanisticka ili nije xD ja bre pricao sa ljudima koji su u crnoj ruzi i jos nekim organizacijama mole se djavolu licno a da ne gledam geografiju kad ubodu neku zanimljivu emisiju
sta cu kad volim da pricam sa ljudima i da slusam njihova misljenja
 
Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
E ovo je show sa Miroljubom Petrovicem, objavio je u saradnji sa nekim domacim istoricarem, jevrejinom, knigu "Jevrejsko poreklo Srba", i ajde, sve je to uredu, jer smo svi mi ovako i onako istog porijekla, a jedan nam je Otac i to licno Bog.

Medjutim, Miroljuba ocigledno finansiraju cionisti iz Izraela i jevreji masoni iz Amerke, gdje ima svoje firme, i po njegovom licnom priznaju uopste ne placa porez za biznis u Srbiji, vec sve vodi na ove strajnjske firmice koje su vjerovatno pod kontrolom Mosada i Cie, a mozda i Mi-6 i Oni-8 !?

Uglavnom, Micko ne moze da smisli ocima Rusiju i Putina, a posebno ga nervira sto Rusi ne daju da cionisti i masoni razvale Siriju i Iran.
Prije neki mjesec smo imali verbalni duel po pitanju prijateljskih Rusko-Srpskih odnosa koji njemu smetaju, a i placaju ga cionisti da vrbuje ljude za Izraelske interese, i na svom forumu samo o tome dozvoljava da se pise, dok sve sto kritikuje taj stav i jos ako pozitivno prica o Rusiji, automatski brise i banuje.

I sad, u tom nasem razgovoru, on nema argumenata za svoje tvrdnje i onda se sluzi lazima, ali koje sam namjesta i fabrikuje, kaze on ladno, Jevreji i Izrael su preko jevrejskog lobija u Americi, spasili Srbiju i Republiku Srpsku od totalnog poraza i kompletne okupacije
Kao dokaz postavlja video koji je sam izmontirao, napisao tekst kako mu odgovara i to mu sluzi kao "argument", ali, kao sto rekoh, sve su lazi plitke i ne treba 'duboka' pamet da bi se otkrile, samo malo 'sitne' pameti, i kada sam ga razotkrio i kazao mu da je to laz, da je necasno da se time sluzi, on sve brzo obrise i banuje, ko da nista nije bilo...
...a ja onda ispod tog YU tube videa, ostavim svoje komentare, da ne moze nikoga vise da lazunja i obmanjuje...casno-posteno:


Danas, kad sam postavio ona pitanja na koja nije smijo da bekne, sve je obrisao, a meni na pp rakao: "Tacno, prihvatice jevreji Isusa Hrista za Boga", a onda u nastavku mi kaze, ako nastavim da ga pitam, banovace me.
Ajde, uredu, covjek se boji pitanja, posebno ako sama po sebi otkrivaju istinu.

Kasnije, primjetim da ga neki Hrvat pita, da li su i Hrvati jevrejskog porijekla, i Micko odgavara, kratko i glatko...Tacno !
Vidim ja du mu se usladile one pare iz budzeta za jeftinu propagandu i da ima sve da ubjedi da su jevreji, pa i Albance sa Kosova, one iz zapadne Makedonije i Albance sa sjevera Grcke, pa reko da mu pripomognem, jer ga placaju po ucinku, tj. po glavi i sandali koja primi Judaizam, mislim se pa se odlucim da mu postavim ova pitanja:

Jesu li i Rusi jevrejskog porijekla ?
Ako nijesu, ja bez Rusa necu da idem za Izrael, a Rusi ce i onako naseliti cjelu Crnu Goru, pa da nam poprave kulturu, obrazovanje, fis-kulturu, umjetnost, gimnastiku, duhovnost, ponasanje i sharm, a Ruskinje nam podare i ljepsu i pametniju i vaspitaniju djecu no sto su ova nasa divlja, i to sve bas onako kako su i Carski Rusi, belogardejci i kozaci po dolasku u Beograd naucili sve i svakoga, isto onako kako ce i nas polu-pitome crnogorce, sada da uljepsaju.

Pa, s obzirom na sve ove istorijske okolnosti i veze, sta vi gospodine mislite o Rusko-Srpskoj genetskoj povezanosti, dal' i njih da zovemo za pohod na Izrael skupa s nama, a mi cemo predvodit, ili oni nas da predvode po putevima, dusecima, plazama i jorganima crnogorskijem, trenutno smo na pola puta, pa ne znam dal' da se tamo nastavljamo ili otud vrcemo ?

E, sad, odgovor jos nijesam dobio, a ka'cu ne znam, a i nesto mi ova lozinka za prijavu na Mickov forum ne radi...

...pa kad proradi, javice nam djecemo, a valjda tamo dje nas vise plate il' potplate...vidjecemo ?!


Uglavnom, ima mnogo toga sto se moze nauciti od Miroljuba Petrovica u religijskom i socioloskom tumacenju, kao i o zdravom zivotu, sa druge strane covjek mora i da zaradi nesto sa strane, a za sada niko ne placa, kao Izraelsko-Americka braca, a kad te placaju samo po ucinku i zulufima koje priblizis judaizmu, onda se mora i malo zaletati, lupetati, laznucnuti, onako, po srpski...guguknuti...
 
Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Da li je ovo tema o poslednjim događajima, ili o Miroljubu Petroviću? Hjad', prirodom, kada sam spamuješ svoju temu da i mi to malo radimo, mada, istina, i Mirorljub Petrović se može ubrojiti u "poslednje događaje". Međutim, zanimljivo je da si prije nekog vremena ovoga šarlatana ubrajao u briljantne (to je tvoj izraz) umove i intelektualnu veleičinu koja javno iznosi svoju "istinu", a dans je već judeistički i masonski eksponent, koji za šaku dolara širi laži, između ostalog i o tome, kako su Jevreji spasili Srbe!? Otkud sada taj salto mortale?
Priča o rusko - srpsko - crnogorskim - izraelskim, ljubavima i mržanjama, prijateljstvima i neprijateljstvima, okupacijama i oslobađanjima, asocira me (ne znam zašto) na jednu zgodnu anegdotu iz prošlih vremena:
Zadesila se dva crnogorska serdara na bečkom dvoru u trenutku kada je počeo neki od mnogobrojnih ratova između Crne Gore i Turske. Istog trena kada su saznali za početak rata, šalju telegram Knjazu na Cetinje u kome pišu:
"Čestiti Knjaže, evo nas dvojice u Beču, pa kako čusmo da je počeo rat sa Turskom, javljamo se na dužnost. Samo te molimo javi nam kako da se priključimo - da li da se vratimo preko Italije i uključimo se u našu vojsku, ili da idemo preko Srbije, pa da nas dvojica udarimo s leđa?!!!:)
 
Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
Miroljub Petrović je svakako Briljantan Um, u to nema spora i covjek koji na promovisanju Bozije Rijeci, Zakona Zivota i nacela Zdravog Zivota, uradio kao malo koji covjek u 21 vjeku, na ovim prostorima, pa i u svjetskim razmjerama.

Predavanje koje sam postavio na briljantan nacin tumaci i objasnjava Otkrivenje i Poslednje dogadjaje, i svaki covjek treba pazljivo da poslusa i razmisli o svim navodima.

Ono sto sam ja uocio kao sporno i netacno u ovom Petrovicevom predavanju, potpuno sam objasnio i sa njim licno raspravio, pa utvrdio da postoje neke stvari koje on koristi svjesno i lukavo da bi opravdao sve sto se radi za interese Cionista, samim tim sto je on svjestan svojih lazi i ne usudjuje se da odgovori na ona korektno i precizno postavljena pitanja, dokazuje da radi i da je placen od Izraelsko-Americkih cionista da kroz 99% Istine, provuce i 1% Lazi, koje su na korist samo i jedino ovim cionistima.
Dakle, laz je Laz, ma ko da je izgovara i siri, a meni je samo i jedino interes da utvrdim, ili se barem priblizim...Istini.
Kada se odbaci ovaj 1% lazi, ostaje 99% Istine, koju Miroljub Petrovic, jedinstveno i upecatljivo saopstava i tumaci !

Miroljubu Petrovicu svaka cast za sve sto je ucinio za Istinu, i sram ga bilo sto za malo cionistickih para, izmislja i sire one lazi.

Za razliku od gospodina Petrovica, ja nisam cuo ovdje od bilo kojeg Ateiste jednu recenicu ili misao koju bih pohvalio...

...zapravo, razmisljanja koja dosad cuh su po mom sudu samo jadna i bijedna, i ne zasluzuju ikakvu paznju...


...ipak, nastavljamo ovu izuzetno vaznu temu za sve ljude, kako bi reko Loadikeja:

"Otkrivenje je vrlo lako za tumacenje ako se koristi biblijski i istorijski kontekst.
U tom slucaju svaka pojedinost dolazi na svoje mesto.
Otkrivenje i knjiga proroka Danila su dve biblijske knjige koje se nadovezuju i nadopunjuju, i jedna drugu tumace.

Ukratko, u otkrivenju je zapisana istorija sveta i Bozje crkve u svojim pojedinostima, od Hristovog rodjenja do stvaranja nove zemlje 1000 godina nakon Hristovog drugog dolaska, sto znaci da ona govori o proslim, sadasnjim, i buducim dogadjajima."

Tacno tako. idemo dalje...
 
Natrag
Top