Kako da uklonim kineski subtitl ?

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Treabao si da pretisnes ono sto u meniju pise Convert/Save, pa dalje u add dodas putanju do filma, a ispod dodas prevod i konvertujes to. Takodje vazna stavka, da u Task Manager-u, za Vlc.exe, stavi prioritet na low da ti se ne zaledi kompjuter, ako imas slabiju konfiguraciju.

Sve u svemu ako i krene konverzija na kraju ce da dobijes nezadovoljavajuci kvalitet filma, jel Vlc i nije predvidjen za te rabote, tebi treba profesionalni softver za obradu filma. Odnosno neki koji moze da vrsi lepenje prevoda i njegovu poziciju na ekranu po zelji.

Tu slucajno upada ovaj,
Kod:
[URL="http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/guide/add%20subtitles.htm"]Profesionalni program za konverziju>klikni me<[/URL]
Znaci instaliraj ga i sa ledeceg sajta koji se nalazi ovde, smakni municiju,
Kod:
[URL="http://www.turkhackteam.org/serial-ve-crack/613678-total-video-converter-3-71-serial.html"]Kljucevi>klikni me<[/URL]
ukucaj ove kljuceve da vidimo dal ce rade.
Dva reda predstavljaju jedan kljuc, tako da onde ima 3 kljuca.
Znaci mi nemamo nikakve veze sa tim serijalima, ko zna koji je to bilmez tamo postavio, sto ce reci ti testiras ovaj softver pre nego ga kupis...Ha ha ha.

Ako ovo bude radelo, dodaj film po zelji, zatim u filteru dodaj prevod, poziciju i senku i cepaj.
Moja ti je preporuka da u pocetku treniras sa klipovima od desetak megabajta, da naucis sve trikove koje program nudi, narocito deo sa bitratama.
Ako ni ovo ne uspe, skini neki drugi profesionalni softver, jel covek poput tebe sa ovolikom dozom entuzijazma i upornosti, mora da uspe na kraju..
 
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.685
Pošto je HardCoded titl, jedino što (gledajući po netu) možeš uraditi jeste da kropuješ (crop) deo gde je prevod, i samim tim film sužavaš za taj deo koliki je prevod.
Druga solucija je da uradiš zamućenje (blur) dela gde se nalazi korejski prevod.

Kako god, mislim da je to previše truda. Sačekaj još koji dan da izađe druga verzija bez korejskog titla.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.685
Ko čeka - dočeka!
Ponovo je onaj dječačić (kao što bi rekao Broj Jedan) bio dobar pa postavio tebi toliko željeni film bez korejskog prevoda ;)

Kod:
http://serbianforum.org/threads/independence-day-resurgence-2016.708218/#post-1957097
 
Natrag
Top