iGO NextGen SKOCKANE VERZIJE

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
4
Pozdrav Pera,
Imam sve APK od skockanih, ali nemam drugih mapa za NextGen kako sto su na sliki te su od nekoga iga. Možda na HONORU 70 ne radi ni jedan iGO, neznam pre na Samsungu A54 je radilo sva... hvala za upute. LP
iggo.jpg
 
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.262
O kojim mapama pricamo, mapa kao karta ili mapa kao folder?

Ako mislis na mape kao folder preuzmi neku os skockanih verzija i samo dodaj mape karte zeljenog provajdera i zemalja.

Ako mislis na mape kao karte to kompletno nigde nema jer pazi 7GB HERE i 7GB TOMTOM plus osnovni BazeFolder preko 15GB ko ce da postavlja toliki sadrzaj, koliko je vremena potrebno da se to postavi negde pa da se onda preuzima...

E i da ovo sa slike ne razumem sta se nalazi u folderu Install i koja je verzija apk ova IGO_9.18.27.687519.apk ona ne pripada paketu a ko zna koliko je puta napomenuto da ne mesate razne verzije...
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
4
Pero i ostali hvala evo konačno jedan APK radi iz ovih completa (SKOCKANE) za android 13.
Konačno rešeno... hvala svima za trud... pa pozdrav..
 
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.262
Ne samo jedna, sve verzije mora da rade, ali morate da ispostujete uputstvo, pogotovo neiskusni korisnici, njima se nikako ne preporuvuje da sami pakuju svoj baze folder jer sigurno nece da radi.

Niko nista ne cita samo preuzimate i instalirate i naravno sve pogresno. Zato je naj sigurnije za neiskusne korisnike da preuzmu neku skockanu verziju i samo dodaju mape.

Naj bitnije je da ne mesate verzije.
Ja sam na primer promenio apk tako da sve budu instalirane iz jednog jedinog baze foldera imena iGO_NextGen. To znaci da se ime baze foldera iGO_NextGen ne sme menjati i da uz ovaj baze folder mogu biti instalirane samo "moje" apklikacije koje idu uz taj baze folder i ni jedna druga na ovoj planeti.
I naravno dodje neko preuzme "moje" skockane verzije, ne cita uputstvo i ne pogleda uopste sta se nalazi u tom baze folderu i folderu install nego uzme neke svoje apk skinute ko zna odakle i instalira i naravno da nece da radi, pa i ne treba da radi.

E sad moze i tako preuzmete "moje" skockane verzije pa onda preimenujete baze folder iGO_NextGen da se zove tako kako zahteva tamo neka aplikacija koju ste skinuli tamo negde pa onda otvorite sys fail i tamo promenite ime baze foldera kao sto vam je zahtevani baze folder te neke tamo aplikacije koju ste skinuli i tek onda instalirate i pokrecete.

Kada sam pre mnogo godina poceo da se bavim ovim navigacijama nigde nisi mogao da nadjes nikakvo uputstvo, a pomoc od ovih koji su tada mnogo znali smo dobijali na kasicici ako i toliko, o SKOCKANIM verzijama i video uputstvima smo mogli samo da sanjamo to jednostavno nije postojalo, ali da te ismevaju i omalovazavaju to su znali.
Zato sam odlucio i da kreiram SKOCKANE verzije i detaljno uputstvo koje mozete procitati na drugom forumu gde je sve ali bukvalno sve objasnjeno i slozeno na jednom jedinom mestu, ali bukvalno sve sto je potrebno da znate.
Nekada si morao da lutas i citas desetine tema i stotine postova da bi shvatio sta gde kad kako a sada imate sve to na jednom mestu sredjeno objedinjeno sa svim objasnjenjima i video uputstvima i opet je tesko da se procita.
 
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Imam problem na
Vivo x pro 90, 14 android, ne može da se instalira iGO Israel. Piše da je nekompatibilan. Da li postoji neko rešenje?
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.656
A koje izdanje APK? Poslednje modifikovano/prilagođeno?
Moraš da izmeniš svoje verzije.
 
Učlanjen(a)
08.04.2013
Poruka
5
Pero i ostali, da li mozete ponovo da okacite te SKOCKANE VERZIJE ja nesto ne mogu da skinem.....
Da li je neko instalrao bilo koju verziju IGO na Xiaomi HyperOS Android 14, pre dopune je idealno radio ISRAEL_9.18.27.687519
PS. Predpostavljam da sve verzije posle 01,01,2024 treba da rade (dopuna je bila negde u Januaru)
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.656
Preuzmi samo poslednji apk i pregazi taj izrael. Nakon instalacije a pre pokretanja dodeli apsolutno sve dozvole
Jedan PAL paket imaš i u postu #707
Ažurirano video uputstvo na prethodnoj strani
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top