FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
sad najbolje da svi pljujemo po djordjeviću što je pogrešio kod gola,dešava se i mnogo boljim igračim od njega da naprave ovakve greške pa ništa.da se razumemo,uopšte ne opravdavam njega kao igrača,samo kažem da su greške sastvani deo igre.odigrali smo loše skroz ut i zasluženo izgubili.
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Ne pamtim ovako očajnu igru Zvezde! Bez ideje, čekanje, stajanje u mestu, tako igra prosečan klub u beton ligi! Žao mi je samo što je Partizan igrao onako oprezno i po svaku cenu čuvao prednost, trebao je dobiti sa minimum 3,4 razlike, pa da se ovi u Zvezdi pitaju što ništa ne funkcioniše. Ovako ispadne 1-0, bili smo blizu, nije loše, a u stvari je katastrofa da veća ne može biti !

I samo da podsetim:
Crvena zvezda i RED STAR FOREVER!!!!! Partizan nema šanse ptotiv C. Zvezde u derbiju..........
Toliko...
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
I samo da podsetim: Toliko...

Bane ne deklarises se valjda kao partizanovac,nikad ne bi rekao,inace se slazem s tobom,da je igra bila katastrofa,treba temeljna rekonsrukcija tima,uprave,svega...

Đorđević je katastrofa od početka sezone, kao Tutorić prošle godine...to treba na vreme najuriti yes3

Da podsetim taj Djordjevic dade nama gol protiv Slovana,i stigao da dobije crveni,pa sad ovo,mnogo je to gresaka.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Li Adi: "Glup poraz"

25. oktobar 2010. | 18:17 | Izvor: B92

Odbrambeni igrač Zvezde Li Adi rekao je za sajt kluba da je njegov tim ’glupo izgubio’ subotnji derbi.

Ganac je dodao da je uživao u ambijentu, ali da je na kraju bio tužan zbog poraza.

„Meni je utakmica bila maksimalna. Kad sam video atmosferu navijača i kako nas bodre zaista sam imao veliko zadovoljstvo da odigram utakmicu i tako je i bilo. Prijalo mi je, ali na kraju sam morao da budem tužan jer smo izgubili“, kaže Li Adi.


2hnbegy.jpg


Ganac posebno ističe da je Zvezda greškom sebe odvela u poraz.

„Utakmica je nekako bila spora, imao sam utisak da golova ne bi bilo da nismo mi pogrešili. Zato mi je poraz glup, ali i to je fudbal. Žao mi je zbog navijača koji nas zaista super bodre i uvek su tu. Meni je čast što igram u Zvezdi, i nadam se da ćemo pobediti na sledećoj utakmici“, kaže Adi.

O ličnom učinku defanzivac Zvezde neće mnogo da priča.

„Kažem još jednom da sam u onakvom ambijentu uživao. Svakog protivnika poštujem, ali meni zaista nije bilo posebno teško protiv napadača protivničkog tima. Da nije bilo greške ne bismo primili gol, ali to je fudbal. Izgubili smo i idemo dalje a rivalu čestitamo“, kaže sportski Li Adi.
 
Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
20
Ђорђевић и Каду су испуцали све кредите, што се мене тиче.
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ђорђевић и Каду су испуцали све кредите, што се мене тиче.

Kadu-u nije za zameriti,jer smo jedino tu sansu i imali za ceo mec,takva ekipa nije ni zasluzila bod,a kamoli 3,jos ako uzmemo u obzir precku Boye i jos jednu njegovu sansu kad je otislo tik pored gola... Za Djordjevica se slazem.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ibrahim Gaj ponovo u Zvezdi?

image.php


Senegalski štoper Ibrahim Gaj mogao bi da se vrati u Crvenu zvezdu narednog leta Nekadašnji ljubimac Zveszdinih navijača ostavio je upečatljiv utisak u srpskom fudbalu, a sa "crveno-belim" osvajio prvenstvo i kup 2007. godine.
U Zvezdi je proveo dve i po sezone, a praktično je posle osvajanja "duple krune" oteran iz kluba.
Ipak, on je, kako piše "Sport", voljan da se vrati na Marakanu, a uz sve nevolje sa štoperima koje ima Zvezda, bio bi ogromno pojačanje, pre svega zbog iskustva.
Gaj ima ugovor sa Lokerenom do 2012. godine ali će obeštećenje biti manje narednog leta i procenjuje se, ne i nepremostiva prepreka za Zvezdu kojoj očajnički treba štoper, koji bi igrao u tandemu sa Adijem.


srbijasport.com



Gaj za SPORTAL.RS: Vratio bih se u Zvezdu

00021868.jpg

Ibrahima Gaj je zbog agresivnosti na terenu postao ljubimac Delija, a omražen kod protivnika. U duelima nikada nije štedeo sebe, ali ni druge. Mnogi su njegove startove okarakterisali kao za "zatvor", ali za njih nije kažnjen od sudija, već iz svojih redova. Senegalac, koji trenutno igra u belgijskom Lokerenu, i dalje žali što je zbog crvenog kartona u 134. večitom derbiju, posle koškanja sa vezistom Partizana Alamamijem Moreirom i odluke tadašnjeg rukovodstva Zvezde, zauvek morao da napusti crveno-bele, Beograd i Srbiju.

- Nedostaje mi Srbija. Imam dosta prijatelja u Beogradu, Zvezdi... Krivo mi je zbog svega što se desilo, najviše zbog navijača. Jednostavno, bivši predsednik Dena Tana i sportski direktor Ilija Ivić me nisu želeli. Nisu hteli ni da pričaju sa mnom. Možda nisam bio dovoljno dobar za Zvezdu. Ako su imali boljeg od mene, trebalo je samo da mi kažu. Ispostavilo se da su pogrešili, ništa nisu uradili i kraj. Sada je taj problem daleko od mene. A bilo mi je prelepo u Zvezdi. Hteo sam da igram za crveno-bele do kraja karijere - kaže Gaj za SPORTAL.RS.
gaja2.jpg

Na "Marakani" sada duvaju neki drugi vetrovi. Stigla je nova uprava, na čelu sa Vladanom Lukićem. Da li bi ste se vratili u Zvezdu?

- Uvek postoji opcija da se vratim, sve je moguće. Ja sam zadovoljan u Lokerenu i Belgiji, nemam ovde nikakvih problema. Lepo mi je i sve mi je na dohvat ruke. Ako me budu zvali iz Zvezde da se vratim, možda se i vratim. Ima vremena.

Sa Zvezdom se se borili za titulu, a sa Lokerenom za opstanak u ligi. Kakav je osećaj?

- Sve može da se desi, i da ostanemo u ligi, ali i da ispadnemo. Još dosta bodova je u igri. Imamo dobru ekipu i igramo dobro, a nekako izgubimo u poslednjim minutima meča. Samo dve utakmice smo do sada loše odigrali, ostale veoma dobro, ali uvek uprskamo na kraju. Više ne igram u odbrani, sada sam zadnji vezni. Poslednjih deset mečeva sam igrao na toj poziciji i postigao dva gola.
gaj.jpg

Da li si u kontaktu sa nekadašnjim protivnikom na terenu, ali i prijateljem van terena Laminom Diarom?


- Čujem se sa Diarom. Znam da je trebalo da ode iz Partizana. On bi to trebalo da reši sa svojim menadžerom i sa Partizanom, ako žele da ga prodaju. Znam da on hoće da ide u neki zapadni klub zbog reprezentacije Senegala. Velika mu je želja da igra za nacionalni tim.
gaj5.jpg

Vi ne želite da igrate za Senegal?

- Pre Afričkog kupa nacija odigrao sam dve utakmice. Posle toga su me zvali, ali ja nisam otišao. Ne želim da igram više. Tamo ima puno problema.

Na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi Srbija se nalazi u D grupi sa Nemačkom, Ganom i Australijom. Šta "orlovi" mogu da očekuju od "crnih zvezda"?
ibro.jpg

- Srbija je igrala ekstra sa Francuskom. Kvalifikacije ste okončali kao prvi u grupi i, ako nastavite u takvom ritmu, nema razloga za strah. Verujem da Srbija može da napravi dobar rezulat. Imate dobru ekipu, spoj mladosti i iskustva, igrače koji igraju u najjačim ligama Evrope. Gana je mlada, neiskusna ekipa. Od zvezda imaju samo Esijena, dok Muntari neće da igra i stalno pravi problem. Ma, bićete prvi u grupi, nema greške.

Gaj nije poput svojih zemljaka koji imaju po nekoliko žena...

- Jedna mi je sasvim dovoljna. Supruga Ađa mi je jedina na svetu i sa njom mi je lepo. Podarila mi je kćerku Mariju (4), dok smo bili u Bugarskoj, a u Srbiji sina Jupitera (2) - kaže Gaj.



sportal.rs
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
ZVEZDA: Mi se pitamo u Kuli... Osim za džombe

29. oktobar 2010. 14:33 > 17:40

Trener Kristić i igrači uvereni u pobedu nad Hajdukom, ali niko u Zvezdi ne želi da se bavi "kvrgama i džombama"...


66i3hx.jpg

Crvena zvezda je rane iz večitog derbija izlečila sa četiri "laka komada" protiv Borca u Kupu Srbije. Crveno-beli sada imaju zadatak da pobedničku seriju prekinutu protiv Partizana nastave u Kuli u desetom kolu Jelen Superlige i nastave trku za vrh tabele.

"Čeka nas još jedno 'vruće' gostovanje. Hajduk je organizovana ekipa, čvrsta kada igra kod kuće. Izuzetno cenim njihovog trenera Dragoljuba Bekvalca. Igraju mnogo bolje otkad je on došao. Verujem da ćemo borbenom igrom i maksimalnom angažovanošću doći do pobede", rekao je trener Zvezde, Aleksandar Kristić

Neizvesbi su nastupi Ognjena Koromana i kapitena Slavoljuba Đorđevića, pošto obojica imaju problema sa zadnjom ložom.

"Gostovanje u Kuli nam je tradicionalno teško, ali se pre svega mi pitamo. Daćemo sve od sebe da upišemo tri boda", naveo je napadač Slavko Perović.

On ove sezone samo povremeno dobija šansu u prvom timu.

"To je situacija koja je normalna za mladog igrača. Na meni je da se, kada dobijem šansu, trudim da izborim veću minutažu", dodao je Perović.

Prvi čovek Hajduka Nikola Džomba rekao je da neće pustiti naviajče bez ulaznica, za koju je odredio cenu od čak 1.000 dinara.

"Molim medije da rade svoj posao i sami donesu sud ko se tu ponaša u skladu sa logikom. To je najbolji način da se reše anomalije u srpskom fudbalu. Cena ulaznice od 1.000 dinara za sve tribine, takav potez ne doprinosi smirivanju strasti i povratku publike na stadione. Ponavljam, neka mediji sami donesu sud, a mi ne možemo da se bavimo raznim kvrgama i džombama", izjavio je portparol crveno-belih, Marko Nikolovski.

(Beta)
 

ATI

Član
Učlanjen(a)
04.08.2009
Poruka
221
Puna podrska Lukicu i Kristicu. Ostanite do kraja...da zakljucate :D:D:D
 
Natrag
Top