Da li mislite da su sve plavuse praznoglave?

Član
Učlanjen(a)
27.05.2010
Poruka
164
Ne , ne mislim uopste sve su to predrasude mada ima izuzetaka :stupid:
 
Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
1.146
Нису све али је интересантно да су већина плавуше бар оне које ја знам.Мада има изузетака наравно
 
Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Praznoglavost nema veze sa bojom kose. Svaka plavuša može da se ofarba u crno i obrnuto. A da ima žena koje su šupljoglave, ima ih brate na tone, problem je što je ženska sujeta prevelika da bi to one priznale.

Meni nije problem da priznam da sam glup.
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Finci su mobitele koristili kako bi slali šale o plavušama Stručnjaci su objasnili kako je posebno intrigantna popularnost ovakvih šala u zemljama gdje plava kosa nije prirodna pojava, a to objašnjavaju na slijedeći način. Šale na račun plavuša su rasprostranjene u skandinavskim zemljama poput Finske i Norveške, a navodno su Finci mobitele koristili kako bi si međusobno slali viceve o plavušama.
Stoga su ovakve šale pronašle i svoje mjesto u zemljama kao što su Kina i Japan, gdje prirodne plavuše ne postoje.
Istraživači su pronašli dokaze da su ti vicevi itekako uzeli maha na kineskim i japanskim internetskim stranicama. Među plavušama koje su glavna meta ovakvih šala ima i onih koje se vrijeđaju i onih koje se ne obaziru na cijelu situaciju.

Dolly Parton se ne vrijeđa na viceve o plavušama


Neke od plavuša koje su se uvrijedile mogu se ugledati na žene poput country pjevačice Dolly Parton, čiji se prvi hit koji je ikada izdala zove 'Dumb Blonde', što u doslovnom prijevodu znači glupa plavuša. Pjevačica je jednom prilikom izjavila kako se ne vrijeđa na takve šale zato jer zna da nije glupa te da je svjesna da nije prava plavuša.


Muškarci se boje seksualnosti plavuša

Tajna uspjeha ovakvih šala, kažu istraživači, mogla bi biti nesigurnost muškaraca. Ako se muškarci osjete ugroženo od strane atraktivnih plavuša, ismijavanjem oni se osjećaju manje zastrašeno. Ukratko, pričanje viceva o plavušama, daje im osjećaj superiornosti.



Dalje.com-javno novinarstvo
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Muškarci se boje seksualnosti plavuša

Eeee to sam znala ....osetila....vise puta...ne boj te se plavuse ne ujedaju..samo gricnu po nekad..:)
 
Natrag
Top