Na sta zene padaju?

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
nisam dosla ovde da trazim decka ... u takvoj vezi sam tri godine i uzivam,mogu samo da kazem da je i stariji smile3


Ma salio sam se;), ali zapravo sam htjeo da kazem da iako ja imam sve to :dance2:(imam nebitno sad sta sve) desi se nekad (kazem nekad) da me odbije djevojka kad joj pridjem(pa sta sada nije smak svijeta, svakog neko nekad odbije):give_rose:, znaci nije sve ni u parama:acute:... Pa ni ja nisam ovdje da trazim djevojku i pretpostavljam da niko nije ovdje zbog veze:blum3:... Zapravo samo oni koji nemaju hrabrosti da pridju nekoj djevojci se djevojkama nabacuju na ovaj nacin, preko neta...:fool: a na pitanje na sta zene padaju odg. bi bio prost:
Na takve osobe sigurno ne!yes3

Dodato posle 13 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Malo mi nije bilo jasno kao samo gabori padaju na duhovitost pazljivost i ostale kvalitete jednog covjeka???:???:
A kao samo one koje trce za lovom su lijepe...ma dajte molim vas...
I jos na kraju da dodam ja imam vjerenika koji nema ni auto,ni pare a vala iskreno ni ljepotu...dakle ima osnovne ljudske kvalitete i zbog toga ga volim i sve sto steknem s njim koliko god da bude bice mi draze nego ono sto mu je tatica dao!

Sto se tice, tih sto trce za lovom, one nisu dobre, predobre su... Te djevojke paze na svaki detalj i cak kada idu u kafic na kafu sa drugaricom ili u setnju, uvjek ali uvjek izgledaju najbolje sto mogu, e po tome se te djevojke
razlikuju od obicnih djevojaka...:( Normalno ovim nisam htjeo da kazem da ostale djveojke ne vode racuna o sebi, vode ali ne toliko...yes3
A ovo za taticu, me licno vredja... ja sve sto imam, ali bas sve sam stekao sam, kako i na koji nacin nebitno (nista nezakonito, samo malo pameti i srece) ali mogu samo rec da sam s 18 godina bio ulici, bez iceg sa 2 (ili 4 km) eura u novcaniku, bez stana, auta, posla i samo sam imao ono odjela na meni... Evo od tada je proslo 4 pune godine i mnogo, mnogo toga se promjenilo... E zato me vredja kada neko spomene taticu, 90% jesu tatini sinovi ali ima i nas koji su uspjeli u zivotu i stekli mnogo toga, sami potpuno sami... Znam da to za tatine sinove nije namjenjeno meni, ali me je uvrijedilo, jer ispada da niko nemoze doc do para bez tatice???:dntknw:
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top