Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

E sad iskreno sto se tice tvviet i sve sto je vezano za njih.

Ovim tekstom zakljucite sami.....

Druga godina mog gledanja Total Tv putem satelita tj. U Februaru ove godine produzio sam na jos 1 godinu i platio 154€ pod 2 sam Total Tv je dodao vise od 10 novih kvalitetnih kanala naravno bez ikakve dodatne novcane nadoknade pod 3 za 14 mjeseci nisam imao ni jedan jedini ispad bilo kojeg kanala tj. Ni jedan jedini problem pod 4 TOTAL TV JE LEGALAN pod 5 izracunajte koliko ja placam mjesecno za razliku od tvviet tj. Koliko oni naplacuju svoju uslugu pod 6 troduplo vise kanala imam za gledanje nego sto tvviet ima u svojoj ponudi ok nemam Arena Sport 1-5 i na kraju daljinski u ruke pali gasi kad zelis uzivas i gledas a ne svaki 10 dana postovani korisnici zamjenite ovo ... ono .. instalirajte novu aplikaciju i sta znam sta sve ne vec ljudima dosadilo to sve jer citam komentare vezano za tvviet putem Facebook-a

Ok svako ima svoje misljenje neko voli ovo neko ono a ja imam svoje bez zamjerke.

Pozdrav

stvar izbora.........

ko voli nek izvoli i neka bira sta ce gledati....i koliko ce placati.........
 
reklama nevredi nista kao sto ni tvoj test account sto ne vredi sve dok se ne pretplatis .. :beee:

malo onako dase opustimo uz koji filmic ili seriju :) i ujedno da smaknemo sa reklamacije

netflix-logo__131021234418.gif


***Hidden content cannot be quoted.***
Trenutni najbolji forumaš! Svaka čast..... Još da ovaj Netflix upogonim na Samsungu.. ;)

Imaš možda Crackle?
 
nema se tu što raspravlajti i uspoređivati total i vijetnamce.. total je odlična usluga legalna, profesionalna, vijet je ilgealan restrim.. točka..
Ne samo to nego je Clan ovog foruma u kooperaciji sa tvviet kojem prezime pocima sa slovom (P) bio je clan ovdje Nick nije bitan imam sve info njegove pa cak i kucni Tel Broj itd... nudio mi je CS da uplatim u HR i kad sam mu postavio pitanje kom placam i koliko je to sigurno i dal poznaje te ljude itd... odovorio je ti uplati pa ce vidimo ja se cujem sa njima ..... svasta nesta nesigurnog ... pa ko jos kome placa bez ikakve garancije ???

Pozdrav
 
Ovaj luc-luc bi mogao malo cesce da svrati i drugi put kad dodes malo poklona donesi
ipak imas gasterbajtere koji ti pune kasu:bfghb:.
 
Natrag
Top