Zvuci rodnog kraja?

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Opisi mesto gde zivis..kazi iz kog si kraja..kazi koliko hoces o temi zvuci rodnog kraja..hajde da se malo bolje upoznamo..da vidimo ko je odakle..kako izgleda tvoj kraj?Ja sam iz beograda..zivim pored prelepog Kosutnjaka..suma..miran kraj..nema mnogo saobracaja..zato ima mnogo komaraca..ali..i to ce valjda proci.Volim leto u mom kraju i kad lipe procvetaju..miris i ukus rodnog kraja..seca me na bezbrizne dane..dane mog detinjstva..:dance2:

Bio sam ti jedno vreme " komšija " ali više nisam..... a tamo oklej sam...vikaju me " Gazda Toma "....yes3

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Gy4LdN3NIXI]YouTube - Sarajevo-Neda Ukraden[/ame]

Eto moj rodni grad...yes3
Sada kazu nije sto je bio nekad...ja se ne sjecam kakav je nekad bio ali ga volimyes3

Aaaaaaaa kako sam zaboravila svoju omiljenu pjesmu gdje se pominje i moj grad i moje ime....cek cek..

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6xVCD0TG9Qk"]YouTube- Divlje jagode Ljiljana[/ame]

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Kaludjerica.Milion automobila posto zivim kod smederevskog puta....

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
I posle se čude zašto ja volim elektronsku muziku...

Ja volim pesme iz mog kraja,ali ne ove što danas komponuju "i Kurta i Murta"! Volim one stare pesme kakve sam kao mali često slušao u svojoj kući... Volim i rock,ali zavičajna muzika je nešto što volim i nosim u srcu!

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
watch

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Kao sto verovatno znate ja sam " Vranjanac "......ali vise ne zivim u mom rodnom gradu...u kome sam proveo najlepse dane detinstva....u kome imam puno rodbine i prijatelja.....( ostalo-skromno imate u mom profilu ).....
Vrajanska muzika.....
Za ljubitelje " Vranjske muzike "...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ja sam rodjena Makedonka...zvuci mog rodnog kraja me i dan danas podsete mog detinjstva..provedenih raspusta u najlepsem gradu Makedonije Skoplju...

Veseo narod..dobrocudan..druzeljubiv..

Natrag