Zorica marković na farmi!

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
ZORICA MARKOVIĆ NA FARMI!


Zorica Marković se dogovorila da uđe na seosko imanje nekoliko nedelja nakon starta rijalitija


18701.jpg
Zorica Marković ulazi na Farmu!
Folk pevačica postigla je dogovor s producentima najgledanijeg srpskog rijalitija da se pojavi među fensi seljacima, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.

Zorka je pristala da se useli na seosko imanje, a jedini uslov koji je tražila bilo je da ne uđe na početku, već kad šou malo poodmakne.
- Joj! Šta da vam kažem? Imam karijeru kakvu imam, i da sam milioner, verovatno to ne bih radila, ali volim izazove. Tačno je da su me zvali, a Saši Popoviću sam rekla da hoću da uđem, ali da me ostave za malo kasnije. Kad bih ušla u startu, napravila bih potpuni haos. Svađali bismo se, možda bi bilo i tuče. A znam da se za to plaćaju veliki poeni. Zato mi je bolje da uđem malo kasnije, jer ionako dobro poznajem sve buduće farmere - otkrila je Zorka za Kurir.

Kad Zorica uleti na Farmu, leteće perje po Lisoviću. Setite se samo kako je prošao Milić Vukašinović u „Velikom Bratu“. Sigurni smo da je onome ko njoj stane na žulj najbolje da sam preskoči ogradu i beži što dalje od Lisovića. Tako ima bar neke šanse da preživi.

Izvor : Kurir
 
Top