Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Naravno da zna,pa zivimo u istom domu.Sad,da ja moram da biram vreme kada on nije kod kuce da bih ja bila na netu,stavila bih prst na celo.Poverenje je nesto sto se i na ovom polju iskazuje.Samo da ne bude k'o u vicu"Kad je mene krenula karta".
uglavnom zna na kojim sajtovima provodim vrijeme....ali sad bas da zna sta pisem ja i sta pisu meni ne da krijem nego nema potrebe da to pricam...zna da je to za mene samo ubijanje vremena i onako druzenje kad mi je dosadno i da to nije nikakva opasnost za njega:acute:
sem toga gdje god ja boravim zovem i njega...ali kaze pa ne moramo bas stalno biti zajedno i na netu...pa i u pravu jeyes3
bitno da mi uzivo uzivamo,a sta ko pise...nebitno je:dntknw:
Inače je baš ne zanima šta radim na netu i sa kim chat-ujem... Flegma je po tom pitanju... Zna ono što ja ispričam i to je to! Ona misli da je ovo (mislim na SF) totalna glupost. OK,različiti smo...
naravno da ne zna..ljubomoran je na net..na komp..na sve zivo i ne zivo sto uzmem u ruke..u usta..bolje da ne zna..manje ga boli glava..i bolje je raspolozen..