- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Znaci ......" Ripnala mu kasika ".........
strefija ga Djordje [ranije su ljudi morske zivotinje krstili nekim imenima]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znaci ......" Ripnala mu kasika ".........
Šta lupate? Sahranjujete živog čoveka
Meni je Čolič u poslednjih par godina postao takav seljak (u lošem kontekstu te reči) a nisam čuo nikad do sada za ovog drugog lika,sve jedno bih njemu dao glas...
Prodavati svoj CD uz vreću praška za veš posle toliko godina rada i statusa legende u državi je po meni dno dna...
A i tekstovi ove godine su mu pobedili sve dosadašnje....
Za mene ovaj pevač više ne vredi...
Slažem se sa tobom.Čolić koji je prije imao tako dobre pjesme,sada je spao na to da mu Marina Tucaković piše tekstove -.-"
Uopšte ga ne gotivim,ima dobrih možda par pjesama(Kazna i Zločin,Na ovaj dan,Noć mi te duguje,Svadbarskim sokakom(tekst pisao Đole Balašević )...)
Obožavam onu pjesmu od Pejakovića-Ove noći jedna žena,mada on Čoli ne može politi na ruke po popularnosti i broju hitova....
boban zdravkovic ziv??????????
Brate ti k'o da nisi Nišlija....
Pa svake nedelje kod Lee Kiš i kod one...Jelene Alimpić....
Gledao si naravno Jet Set srpski animirani film...e pa 2 godine nakon filma je on snimio album....Šta ti je bre...
Evo ti njegova zadnja izbačena pesma
[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9mbJMVXUeNA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param>[raw]<embed src="http://www.youtube.com/v/9mbJMVXUeNA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
pa jeste, imao je dobre tekstove ali pisao ih je arsen dedic. vidis, uvek se vidi razlika u kvalitetu smile3
a pitanje nije u temi ko je popularniji vec ko je bolji vokal