zivotni 'usputni' problemi

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Zonki ti je lepo rekao, a što se izbacivanja iz škole tiče, to nije nikakav kraj za tebe. Pametni, glupi, dobri i loši učenici su bez problema završavali škole vanredno, nemoj da te to brine uopšte.
Ako ne voliš školu, pa Bože moj, naći ćeš neko interesovanje, ovo je ipak 21. vek pa su ljudi postali svestrani i svako je sebe u nečemu lakše pronašao danas nego što je imao prilike da se pronađe pre 100 godina. Imaš puno mogućnosti, razmotri koja je tvoja i šta bi otprilike ti voleo da radiš, šta te privlači.. Kao što rekoh, najbolje bi bilo da porazgovaraš sa porodicom oko toga.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Koji k**** imaš biti nesiguran, nit te ko vidi, niko te ni nečuje. Možeš i prdit i podrigivat. Ja sam volio školu, bio sam odlikaš, pa nakon mature pojma nisam imao. Tome se ne čudi, to su te godine. Birao sam za studiranje između književnosti, matematike i vanjske trgovine. To nema blage veze jedno s drugim, pa vidi koliko sam znao. Ja bi ti preporučio za početak da na nekoj večernjoj školi završiš treći i četvrti razred (nastava neobavezno prisustvo, učiš kod kuće), pa ćeš dotle nešto i smisliti. I možda su to nama usputni problemi, tebi nisu.
Jebote, što ja sporo kucam.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
30
ma ne ... ovako znam dosta stvri ali da li je to lenjost ili zgog tog nekog problema nisam siguran da mogu da ispoljim to moje znanje...ali kad ne ulazis po 3 mjeseca u skolu ...tri mjeseca zaredom onda te izbace ...a do tad sam se izvlacio opravdanjima... ali kao sto si ti rekao zonki mora da ima taj neki,skriveni problemcic koji mene sputava sad prakticno u svemu..sto se tice voljenja ljudi..radim,zaposlio sam se da ubijam vrijem,radim takav posao da sam citav dan sa ljudim i pricam tako da mislim da nisam neko ko ne voli druzenje.medjutim ne odgovara mi naravno svako ali i ko mi ne odgovara ispostujem ga sto bi se reklo :)

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131
ma ne ... ovako znam dosta stvri ali da li je to lenjost ili zgog tog nekog problema nisam siguran da mogu da ispoljim to moje znanje...ali kad ne ulazis po 3 mjeseca u skolu ...tri mjeseca zaredom onda te izbace ...a do tad sam se izvlacio opravdanjima... ali kao sto si ti rekao zonki mora da ima taj neki,skriveni problemcic koji mene sputava sad prakticno u svemu..sto se tice voljenja ljudi..radim,zaposlio sam se da ubijam vrijem,radim takav posao da sam citav dan sa ljudim i pricam tako da mislim da nisam neko ko ne voli druzenje.medjutim ne odgovara mi naravno svako ali i ko mi ne odgovara ispostujem ga sto bi se reklo :)

U prvom postu nisi spomenuo da radis... :thinking:

A, u prvoj recenici ovog posta si sam izneo svoj najveci problem - lenjost, jer iskreno ja ne vidim ni jedan drugi problem...

Mozda gresim ali meni deluje da ti Zonkijev ( nisam siguran da li je sa j ili bez) post, pogotovo njegov deo o problemcicu, ovde koristis kao izgovor pred samim sobom da se opravdas za sopstvenu lenjost... :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
30
moze i to da je ... pa ne znam ... nisam lijen ...bar mislim,volim da radim.otac mi ima privatni posao,tj porodicni je ...pa sam tako preko citavog ljeta radio,cijele noci i to mi je bilo zabavno.volim da radim ...ali nisam neki u donesenju odluka.a ovo da radim,to vam je kao letnji posao..kao sto sam sad rekao porodicni posao...pa sam se 'zaposlio' :)

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ako 3 meseca nisi provirio u skolu a tek te sad izbacili, onda mozes da zajebes takvu skolu.
Dugo su te i trpeli.
Mora da si imao zesca opravdanja, mora da si se vadio na neku bolest ili porodicnu tragediju.
To ti najbolje znas.
Cini mi se da ti ni sam ne znas sta bi zapravo zeleo u zivotu, jos si mlad i to ti se lako moze oprostiti.
Shvati da jedan neuspeh ne znaci nista, trazi se, budi posten prema samom sebi i shvati sta zapravo zelis da radis u zivotu.
Dotle imas prava i na pogresan izbor, samo nemoj nikad da izgubis samopouzdanje i veru u sebe.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
ali nisam neki u donesenju odluka.a ovo da radim,to vam je kao letnji posao..

Sličan sam slučaj...Još sam ja "mali" da bih mogao da odlučujem o svemu i vodim sebi pitanje života...Da je drugačije ženili bi se u 18 godina...Treba steći neko životno iskustvo,treba se namučiti malo ali pravo se namučiti....imati prave probleme...

Ne brini se,proćićete ova tema sa vremenom...Samo gledaj da ne praviš greške iz prošlosti.

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
30
MA IMAO SAM OD DOKTORA OPRAVDANJE A POMOCU PHOTOSHOPA MOZES SVE ....ALI NIJE TAMA :) zaboravih da izgasim caps lock :) znate sta ,moja razmisljanja govre mi da nisam spreman iako moja djela bas suprotno... radim,volim da citam knjige pa citam,naravno gledam pa da pocrtim dobre filmove,izlazim ali ipak me jebu ta razmisljnja.naravno da moras napraviti krivi izbor.niko nije a i niko sigurni=o ne voli negresive ljude.hvala i ja idem da spavam. prijatno.ovo prijatno mi je ostalo jer tako pozdravljam moje musterije :) zahvaljujem

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Tvoj sindrom nije uopste mrznja prema skoli nego lose drustvo. Bas zbog tvoje nesigurnosti si povodljiv i lako se na tebe moze uticati.Promeni drustvo i nacin zivljenja mozda i zavrsis vandredno skolu.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
I naravoučenije:
Nemojte se naglo smejati ,ispašće vam slina i pravo na parket....a parket kad se digne.....Ne valja.

Natrag