Zimske igrarije na ledu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
„Zimske igrarije na ledu” sutra na „Olimpu”









Beograd - Sportski centar „Olimp” (Ul. Vjekoslava Kovača 11) organizovao je novogodišnju sportsku manifestaciju pod sloganom „Zimske igrarije na ledu”, koja će biti održana sutra u 20 časova, kada će za sve posetioce biti slobodan ulazak na klizalište.


600657-led.jpg



Na manifestaciji će svi posetioci moći da uživaju gledajući umetničko klizanje profesionalnih klubova, kao i da sami okušaju svoje umeće na ledu u takmičarskom delu i tako steknu priliku da osvoje jednu od vrednih nagrada i zvanje „Zimski šampion Olimpa”.

U okviru takmičarskog dela manifestacije, svi zainteresovani imaće priliku da se okušaju u tri kategorije, pojedinačnim prikazom svog umeća na klizaljkama u prvoj kategoriji ili u paru u drugoj kategoriji, dok će u trećoj kategoriji pobednika odlučiti brzina na klizaljkama, kao i veština u prelaženju prepreka na ledu.

Svi zainteresovni za učešće u takmičarskom delu manifestacije „Zimske igrarije na ledu” mogu se prijaviti do 13. januara lično na recepciji SC „Olimp - Zvezdara”, putem telefona 011/2412-353 i 2411-636, ili na mejl adresu info@scolimp.rs, gde će ostaviti svoje podatke i upisati u kojoj kategoriji žele da učestvuju.

U okviru manifestacije 13. januara biće izvučeni i dobitnici pet godišnjih propusnica za klizalište SC „Olimp - Zvezdara”, na osnovu brojeva na ulaznicama za klizalište.



Izvor:
24sata.rs
 
Natrag
Top