Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Žene uvek imaju "rezervnog" partnera

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
#1
Žene uvek imaju "rezervnog" partnera

Svaka peta ispitanica je izjavila da joj je "rezerva" priznala da je zaljubljena u nju, a svaka četvrta da prema njemu gaji jednako snažna osećanja kao prema aktuelnom partneru

zp-partner_620x074fd24982a102092.jpg


ČAK polovina žena koje su u vezi ima plan B - pokazala je studija koju je sproveo OnePoll, na 2.000 ispitanica. One su priznale da će se, u slučaju da stvari sa trenutnim dečkom ne budu išle kako treba, okrenuti rezervnom "igraču". Većina je odgovorila da je to blizak stari prijatelj, bivši dečko ili kolega. Svaka peta ispitanica je izjavila da joj je "rezerva" priznala da je zaljubljena u nju, a svaka četvrta da prema njemu gaji jednako snažna osećanja kao prema aktuelnom partneru. Ipak, svaka treća žena je rekla da sumnja da će se ikada išta dogoditi između nje i potencijalnog.

(Novosti)
 

Top