Žene se pale na 'loše' momke

Član
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poruka
45
Devojke cak zele dobrog tipa koji ce ih razumeti,cak loseg...Devojkama je tesko udovoljiti....
 
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Nije precizirano što znači "loš momak". Ja to shvaćam kao kriminalca, ili tu negdje.

Samo neka preferiraju "loše momke". Pa kad ujutro potroše 2 flašice korektore da pokriju "šljivu" na oku neka im ne bude nitko kriv. Same su birale.

Iako mislim da to ne odgovara istini. Ali, ako nisam u pravu, i ako stvarno više od 48 % žena starijih od 35 godina radije bira "loše momke", onda je ovo društvo stvarno u kur*u.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Losi momci imaju neku draz,od njih skace adrenalin umeju sa zenama i trude se oko njih sve dok ih ne osvoje ali zato cim im osvoje prestaje interesovanje.Dobri momci su ponekad smor i jako dosadni jer su bas takvi,mnogo dobri sa njima nema uzbudjenja ..neizvesnosti.Za kratke veze i avanture u redu je odabrati loseg momka ali za nesto duze,trajnije i ozbiljnije ipak treba birati mirno more.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
44
Jeste to tacno. A zna se i odgovor: Nemaju mozga. Uvek je tako bilo: Najbolje ribe otrce za (nazovi) mangupima (bez pokrica), a mi dobri djaci - nista. E, onda, posle batina, maltretiranja i propasti, kad nesto uvide i nauce pocnu da jure nas. Mi se sazalimo, zaboravimo da nas nisu primecivale i prihvatimo da im se nadjemo i pomazemo a one okrenu da se, za sve sto su pretrpele s losim momcima, izivljavaju na nama. Posle su ljute kad vise necemo da trpimo njih i njihov zulum. Tipican primer su ove sto traze da im pravimo sigurne kuce jer nisu umele da se udaju, a "nisu tile marineraaa..."...
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Pet razloga zašto žene vole loše momke




Jeste li se ikad zapitali zašto devojke vole loše momke? Razotkrivamo vam i tu misteriju.

news_9889.jpg


NIJE SLABIĆ

Jedna od najvažnijih
karakteristika bilo kog lošeg momka je taj "ne trpim gluposti" stav. Loš dečko zrači nekom vrstom alfa muške dominacije. To je ženama vrlo seksi.

ZAŠTITNIK JE

To je povezano sa idejom da loš momak nije slabić. Ako će prebiti nekog zato što ga ne poštuje, zamislite šta bi uradio da sačuva čast svoje dame? Tako otprilike žene razmišljeju.

UZBUĐENJE

Loši momci su uzbudljivi jer nikad stvarno ne znaš šta će da urade sledeće. To se ponekad čini kao mnogo privlačnije opcija od dosađivanja kući sa dečkom koji bi bolji bio kao platonski prijatelj. Loš momak može biti put ka svetu koji žene vide samo na TV-u.

DRUGAČIJI JE

Razlog što su loši momci toliko privlačni je zato što je
svaki dan sa njima nov. Žena neće moći da zna da li on dolazi ili odlazi. Ponašaće se divno prema njoj u jednom trenutku i neće imati vremena za nju u drugom. Biće njena lična TV sapunica.

IZAZOV

Loši momci obično ne vole da budu sputani. Dobri momci traže tu jednu devojku sa kojom će biti. Dobiti dobrog dečka je lako, dok je za lošeg potrebno potruditi se. Žena želi da vidi da li je dovoljno ženstvena da bi savladala taj izazov da navede lošeg momka da se smiri.






Izvor: S media
 
Član
Učlanjen(a)
14.04.2011
Poruka
61
Los momak sa dobrim srcem-moj ideal je ,,Mad Max''tj Mel Gibson u istoimenom filmu.Ili Jhony Depp u filmu ,,Pirati sa Kariba".Ima li takvih u stvarnom zivotu pitam se?
 
Natrag
Top