Žena voli od svakog muškarca po malo

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Žena voli od svakog muškarca po malo

Istraživanja su pokazala da žene nemaju jedan tip muškarca, njima treba od svakog po malo. Ulogu brutalno iskrenog ženskog prijetelja najbolje igra muškarac, "štreber" pomaže ženama da shvate muškarce i logičko razmišljanje, dok ih šarmer veoma usrećuje.

21928_smeh_f.jpg

Malo više od 70 odsto žena uz sebe ima muškog prijatelja na kojeg uvek može da računa. Međutim, različiti tipovi muških prijatelja su dobro došli svakoj dami jer svaki nudi nešto drugačije.

Šarmer je tako tip muškarca koji će momentalno podići raspoloženje, udeliti koji kompliment i brzopotezno zabaviti. Njegovo dodvoravanje omekšava ženske crte lica u zadovoljan osmeh, a uz to pruža i savršen uvid u psihološki profil muškaraca poput njega.

Iskrena ženska prijateljstva neretko završe neprijateljstvom, a muškarci bez okolišanja i vređanja osećaja mogu da kažu kako drugi muškarci razmišljaju i najvažnije - kako vide ženu.

Štreber je takođe tip prijatelja kojeg je dobro imati jer razvija širu i potpuniju sliku o muškom rodu, a i pomaže ženama da shvate jednostavno logičko razmišljanje većine muškaraca. Uz to, njegove tehničke sposobnosti nauče ponešto i o svetu izvan onog društvenog.

Pustolov i ekscentrik su prijatelji koji stvaraju uspomene. Uz žene probijaju svoje granice i iskuse ono što nikada nisu ni razmišljale da bi mogle. Mada njih nije lako zauzdati jer im treba puno prostora, odlični su zabavljači.

Vesti

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ej bre, pa od desetorice muškaraca da sklapate delove opet ne bi sklopile idealnog, i takvom "robotu" bi našle mane... :blum3:

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
jeli, da nije problem na drugoj strani reke ... mislim zena... piiiihhhhhhhh

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Ja ću opet "k'o Švaba tra-la-la", verujem da ni vi ne biste lako sklopili idealnu ženu. :)

Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
112
Naravno da je idealno za mene sad, puno drugacije od idealnog pre koju godinu, pa kako bi onda mogli definisati zajednicko idealno.

Mislim da je najpribliznije idealno ono sto vam je blisko-"dohvatno"
ostalo-li su frankestajni

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
ako bi anketirali muškarce, tupim test pitanjima, skupina sociologa bi dobila da je muškarcima IDEALNA PLAVUŠA, krigla piva, hladnog, koga ima dovoljno i još je džabe....i još kad peni nije ljuta na njega...
a šta bi žene iskombinovale, bolje da same priznaju

Natrag