Žena ubila muškarca u porti crkve Lazarice

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Žena ubila muškarca u porti crkve Lazarice

Kurir 28.08.2010 14:52

Miloša Miljkovića motkom pretukla Dubravka K., a zatim mu zabola nož u srce u dvorištu crkve Lazarice u Kruševcu

Miloš M. (53) iz Kruševca ubijen je u porti crkve Lazarica u četvrtak uveče. Njega je na smrt motkom pretukla Dubravka K. (48) iz Kruševca, a zatim ga je ubola nožem u srce! Dubravka K. je uhapšena odmah posle ubistva i privedena u stanicu policije, gde joj je određen dvodnevni pritvor. Nije poznato u kakvom su odnosu bili ubica i ubijeni.

Miloš M. i Dubravka K. bili su beskućnici, koji su najviše vremena provodili na klupama u dvorištu crkve Lazarica. Prema priči očevidaca, ubijeni je i neposredno pre ubistva sedeo s njom.

- U četvrtak predveče video sam ih u porti. Sedeli su tu kao i skoro svake večeri. Neko vreme su tiho pričali, a zatim su počeli da se raspravljaju. Svađa je postajala sve žučnija, da bi na kraju prešla u viku. Na kraju su počeli da udaraju jedno drugo - ispričao je jedan od očevidaca.

Niko od ljudi koji su se u to vreme zatekli u crkvi nije video ništa neobično u tome pošto su se njih dvoje redovno svađali i bili na ivici tuče. Prema njihovim rečima, žena je u jednom trenutku dohvatila motku koja se nalazila u blizini i jako ga udarila u glavu:

- Zaneo se, ali nije pao. Videlo se da je šokiran! Ona je to iskoristila, pa je nastavila da ga udara sve dok nije pao s klupe. Bilo je užasno! Ne znam kako im niko nije prišao da ih rastavi. Ja sam krenuo, ali sam bio predaleko. Pošto je izgubio svest, uzela je nož i na kraju ga ubola u grudi. Vikala je na njega i dok ga je ubadala - kaže jedan od očevidaca tragedije.

Natrag