Zemljani su vanzemaljci

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
ako ne zelis da citas NEMOJ!!!
lepo zaobidji teme,nemoj ni da citas ni da komentarises i svima ce da nam bude mnogo lepse,muka mi je od takvih jakih ali na tastaturi!!!
AKO TI ODGOVARA POST POHVALI GA,A AKO NE ZAOBIDJI I NAS I POSTOVE I CEO FORUM!!!
 
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
smileyThumbsUp.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
112
Julkice, nauka se prati kroz naucne publikacije, sigurno ne kroz zutu stampu. Pa ni ono nase nije sigurno kao sto pise, a tek o onome tamo negde...
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Jedino su majmuni pravi zemljani, sve ostalo su Kinezi istrgovali ko zna sa kim!!! :lol::lol:
 
Član
Učlanjen(a)
12.10.2009
Poruka
12
Ukoliko uzmemo da sva materija nastaje u svemiru, i da se ona morala stvoriti nekako, logicno je zakljuciti da su ljudi vanzemaljci, ali da li je moguce da zivi organizam, ma koliko bio mali stigne na zemlju na kometi ili asteroidu. Kada znamo kolike se temperature stvaraju pri prolasku bilo kakvog materijala kroz zemljinu atmosferu, ili o samoj kolicini oslobodjene energije pri udaru da li u cvrstu ili u meksu povrsinu.
To su sve teorije, da su dokazane ne bi se zvale teorije. Opet svako vjeruje u on sto zeli i sta smatra ispravnim. Meni su te teorije pomalo manjkave sa dokazima i objasnjenjima, za sada predstavljaju samo nagadjanja i odredjena pobliza objasnjenja onoga sto ne znamo sigurno, ali kada neko iznese konkretne dokaze necu imati nikakav problem da vjerujem u njih.
 
Član
Učlanjen(a)
11.08.2010
Poruka
2
ja moram da reagujem iako sam nova i prvi put sam ovde.mislim da izvor nije uvek presudan,a sto se tice clanka veoma je zanimljiv.pogledajte samo sajt ivone zivkivic,novinar istrazivac,i svasta cete zanimljivo naci.pozdrav svima!
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Takodje, nije bitno odakle je tema vec sta je u temi. Naravno da smo nastali iz svemira kao i prve biljke i zivotinje na zemlji. Zasto je onda cudno reci da poticemo od vanzemaljaca?
 
Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Upravo o tome je sinoć bio vrlo interesantan dokumentarac na National Geographic.
Zanimljiva teza i po mom mišljenju - moguća.
 
Natrag
Top