Šta će tebi žena?
Zašto ovako, upravo očajnički tražiš ženu?
Što misliš, kolike su ti šanse da te neka dama istinski zavoli upoznavajući je na ovakav ili sličan način?
Svi mi očajnički žudimo za ljubavlju ali pravi muškarac to nikada i nikako neće priznati a pogotovo neće pokazati jer prave dame očajnike upravo preziru.
Prava, istinska, bezuslovna ljubav se jednostavno dogodi ničim izazvana ili se nikada ne dogodi a nekada nam se čak i dogodi ali ju ne prepoznamo što je najgore u ovoj priči... a ovo je moja priča o ljubavi, ustvari ovo je samo uvod o mojoj priči o ljubavi. Ispričat ću vam svoju priču o ljubavi samo jednim jedinim pitanjem:
"Jesam li ja sposoban istinski i bezuslovno voljeti?"
The end
Smatram da bi se svatko od nas trebao ovo zapitati i zagledati se duboko u svoju dušu kako bi pokušao pronaći istiniti odgovor.
Ono što ti želim reći ... Za pospremanje ti treba spremačica, za kuhanje ti treba kuharica, za zajebavanje ti treba glupača, za sex ti treba prostitutka ... a žena? ... žena se voli bez obzira na sve! ... Tražiš li ženu koju bi volio bezuslovno, bez obzira na sve, na krivi način i na krivom mjestu je tražiš premda i nije baš sasvim isključeno da ti se ljubav čak i na ovakav način dogodi, ali samo ako si ti sposoban istinski voljeti.
Ljubav se možda dogodi ničim izazvana, sasvim nebitno gdje i kako ali očaj koji ovako manifestiraš je slaba podloga za istinsku ljubav jer ljubav znači voljeti a ne biti voljen ... a dame to itekako znaju prepoznati. One su puno emocionalno inteligentnije od nas mužjaka.
Ako si sposoban voljeti, dame će to sigurno prepoznati uvijek i svugdje i pri tome im uopće neće biti važno što si debel pa čak ni to iz koje si Austrije, gornje ili donje kad već imaš peh da si u nekoj stranoj zemlji građanin drugog reda kao nekakav stranac.
Damama je jedino bitno jesi li sposoban istinski, nepatvoreno voljeti ili ne, sve drugo im je nebitno.
...