Član
- Učlanjen(a)
- 15.04.2011
- Poruka
- 1.374
Nesto mi se cudno desava vec neko vreme. Desava se da mi se izuzetno spuca ram memorija do maksimuma obicnim listanjem i pregledanjem slika na fb i citanjem izbacenih cllanaka. Samo odjednom mozilla bude zakucana i ne mogu ni da je zatvorim, ni da izadjem iz nje. Posle par min se verovatno razglupi i onda kada udjem u task manager vidim lepo da mi je skoro sva ram memorija zauzeta i onda mi bude jasno o cemu se radi.
Mozzila kod mene zna jos mnogo vise ram memorije da povuce, ali to je nemoguce snimiti jer je tada komp zakucan. Ovo je situacija kada se malo sredi. Mozzila zna i preko 1gb rama da povuce
Konfiguracija racunara je sledeca: Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz sa 4gb ram memorije. ASUSTeK Computer INC. MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 (LGA1155)
Da li imate neku ideju kako resiti ovaj problem? Ne daje mi se trenutno novac za jos ram memorije, ali nameravam da dokupim jos 4 gb rama kasnije
Mozzila kod mene zna jos mnogo vise ram memorije da povuce, ali to je nemoguce snimiti jer je tada komp zakucan. Ovo je situacija kada se malo sredi. Mozzila zna i preko 1gb rama da povuce
Konfiguracija racunara je sledeca: Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz sa 4gb ram memorije. ASUSTeK Computer INC. MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 (LGA1155)
Da li imate neku ideju kako resiti ovaj problem? Ne daje mi se trenutno novac za jos ram memorije, ali nameravam da dokupim jos 4 gb rama kasnije
Prilozi
Poslednja izmena: