Šta je novo?
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.549
Jako mi je dosadno,još malo ću na spavanje a ne znam šta da radim...i ovaj internet nekad dosadi...pošto se ovde postovi ne broje kapiram da je ok ako se izjadam ovde,,,bar da mi prođe brže vreme do termina kada trepavice treba da se sudare...
I tako ... winamp radi ... ni jedne nove teme ili odgovora da mi prodje vreme čitajući...sutrašnja izdanja novina ne mogu još da pročitam ... pekara nema ni leba,da ne govorim o sitnijem pecivu ... mačor kunja van kuće tako da ne mogu ni njega da gnjavim ... nemam devojku i mnogo je volim ... SMS nisam poslao ne pamtim ... fejsbuka,hvala je bogu,nemam ... i ne znam zašto uvek to napišem kada u boga ne verujem,ali nema sličnog termina ... MSN smara ... skype sam napravio ne znam ni gde mi je .exe fajl ... blejačim u ovaj monitor i... Smor jbt!
Ne znam kako ću ustati u 8 sati ujutro :$ .............sve mi se čini da ovo ne pomaže.
 
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
ti si bas u bedaku virtuelni druze ... idi malo do grada,nadji curu pa nece nista da te smara :)
 
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Ajde crnka budi moja cura hoćeš li?bar večeras ovde.
 
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Važi ajde idemo ti si moja drugarica.Znaš pokušavam večeras napraviti koncept jedne slike vaza sa ružom ali mnogo čudnom ružom i mnogo čudna vaza.Uspio sam nacrtati gornji dio vaze i ružu ali donji dio vaze nemam nacrtan,znaš imam pravi slikarski problem inače kad naslikam tu sliku uploadovaću fotografiju da je vidiš.Šta mi predlažeš za opuštanje?

to da napokon smislim cjeli koncept napet sam odavno.

ne da mi se crtati a pogotovo slikati.
 
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Pa dobro,negdje će mi pasti na pamet da naslikam sebi djevojku koja će znati da me opusti kako treba i ona će znati samo za mene siguran sam da neće znati ni za sebe.
 
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
pa sta imas da je slikas ... idi i ti u grad i trazi curu dovedi je i da zajedno crtate loool :dntknw:
 
Top