Šta je novo?

Zatvoreni Horgoš, Bački Vinogradi i prelazi sa Hrvatskom

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.574
Zatvoreni Horgoš, Bački Vinogradi i prelazi sa Hrvatskom
Tanjug
Granični prelazi sa Mađarskom Horgoš i Bački Vinogradi su i dalje zatvoreni, a zbog zatvaranja i graničnih prelaza sa Hrvatskom, vozačima se za sada preporučuje korišćenje graničnog prelaza Batrovci.

366398_batrovci-01rasfoto-goran-srdanov_f.jpg

Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije (AMS S), za sada je granični prelaz Bački Breg otvoren za saobraćaj, a samo za putnička vozila od sedam do 19 časova otvoreni su i granični prelazi Djala i Bajmok.


Na graničnom prelazu Kelebija u toku dana dolazi do dužih zadržavanja usled nemogućnosti putničkih vozila da nesmetano dodju do samog prelaza.
U tu situaciju vozači dolaze zbog teretnog saobraćaja i preusmeravanja većeg broja vozila sa drugih graničnih prelaza.

Vozače danas očekuje veoma topao dan, pa AMS S savetuje da na put kreću u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima i da budu oprezniji u vožnji.
Građevinska sezona, intenzivni radovi, izmene u režimu obavljanja saobraćaja i veće prisustvo radnika na državnim putevima prvog i
drugog reda razlog su što Javno preduzeće Putevi Srbije apeluje na vozače da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na
putevima u Srbiji evidentirano je 106 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 34 osobe povredjene, a četiri lica su smrtno stradala.

Istovremeno, u Beogradu su zabeležene 52 saobraćajne nezgode u kojima je 12 osoba povređeno, a jedno lice je smrtno stradalo.
 
Top