Zasto svaki put devojke raskidaju samnom

Član
Učlanjen(a)
17.09.2011
Poruka
1
uprkos mojoj dobroti svaka od njih se prema meni ponasa bezobrazno , imao sam dosta cura i svakoj sam maksimalno udovoljavao sad navodim: izlasci, kupovina, setjne, skupi restorani, voznja autom, pokloni razni , narukvice ogrlice , svaki put kad me zovne ja sam tu za 5 min neznam sta sve jos , ali na kraju stalno mi svaka kaze ti si nemoguce dobar tip ali izvini tako je kako je jbg , pruzio si mi sve i tako to ... ili izadje sa drugim tipom sto me jos vise ludi , moze li neko da mi kaze u cemu je problem , ja stvarno neznam koji je ..... ovim curama danas ... i sto je jos gore prema svakoj curi se ponasam sve bolje i bolje , al to sve traje mesec , dva i posle CAO od*ebe me .... :D:roll:
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Pa, eto, sam si rekao u čemu je problem.

Nikada nemoj da joj daš sve odjednom. Udovoljavaj im ali nauči i da kažeš NE.

Daj joj sve ali sve u svoje vreme ... Lagano i na slamčicu. yes3
 
Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Vredelo bi pokazati da posedujes izvesnu anatomsku strukturu poznatiju kao kichma. Dok si privezak, svako malo na dohvat ruke, ne ocekuj da ce te tretirati drugacije nego nabrzaka ishchitanu knjigu- na police secanja...
 
Član
Učlanjen(a)
09.03.2011
Poruka
34
Kičma

Nađi blago nama,neku finu devojku iz domaćinske kuće,pošto se vidi da si i ti iz takve,pa ćeš onda videti razliku u odnosu na one prethodne,koje su bile,izvini ali tako je,sponzoruše.bićeš i voljen i poštovan.Hvala na pažnji.
 
Član
Učlanjen(a)
06.09.2011
Poruka
1
svaka davojka ceni trud i poklanjanje paznje na svoj nacin i koliko god se ona trudila da ne obraca paznju na to podsvesno je jako srecna zbog toga.. ali ti joj nisi izazov tj muskarci koji nikad ne kazu NE, nisu zanimljivi tasko je to surovo..
biti dobar mora da ima svoju ganicu a ta granica se pomera vremenm i sve vecim poverenjem jedno u drugo
 
Natrag
Top