Zašto su muškarci i dalje MOĆNIJI POL?

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Zato što žene još uvek rađaju decu i drže taj čuveni stub od kuće, pa ne mogu da se posvete u potpunosti poslu, karijeri i mnogim drugim stvarima, pošto će da trpi sve što je vezano za porodicu. Ipak muškarci imaju jedinu obavezu da rade. Postoje retki primerci muškaraca koji hoće da zamene ulogu žene u njenom odsustvu od kuće. Njima sve pohvale.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Kako to mislis muskarci su brzi u resavanju problema? Da je to tacno, nigde u svetu ne bi bilo ratova jer bi vi sve probleme resili odmah.

Pa, svi ti koji i izazivaju ratove, imaju supruge uglavnom, oženjeni... :D Tako da savet povodom nekih poteza od strane nežnijeg pola uvek postoji.. eto, zato je to tako. Inače, bilo bi brzo.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Pa, svi ti koji i izazivaju ratove, imaju supruge uglavnom, oženjeni... :D Tako da savet povodom nekih poteza od strane nežnijeg pola uvek postoji.. eto, zato je to tako. Inače, bilo bi brzo.

Ne..ne..nemojte sad i to da nam nabacujete na ledja. Nismo mi odgovorne za sve sto vi radite. Ako ste vi muskarci sposobni i mudri kao sto tvrdite, onda je to vas problem. Resite ga brzo.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ratova??? Koliko ja znam u politici sve vise dominiraju zene mada ne vidim da se ma sta menja ....
To je uglavnom zbog toga sto jos uvek pruzate dobar otpor jedino zenama...da nisu u pravu..da se ne slazete sa njihovim misljenjem..kada bi ih nekada i poslusali stvari bi izgledale sasvim drugacije..

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
To je uglavnom zbog toga sto jos uvek pruzate dobar otpor jedino zenama...da nisu u pravu..da se ne slazete sa njihovim misljenjem..kada bi ih nekada i poslusali stvari bi izgledale sasvim drugacije..

A kako to? Sta biste vi mogle da resite sto mi nismo? Jeste li veca djubrad od nas? Jeste li jaci fizicki od nas? Da li imate vecu kondiciju za izdrzavanje pritiska od nas? Sklone ste nervnim slomovima, zivci vam nisu jaca strana, stalno ste raznezene [narocito u trudnoci, menstrualnom ciklusu itd, sto neko vec pomenu] ... Na koji nacin nameravate da resite ono sto mi ne mozemo? Suzama? Nerviranjem? Izdiranjem? Svadjama? Tracevima?

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
A kako to? Sta biste vi mogle da resite sto mi nismo? Jeste li veca djubrad od nas? Jeste li jaci fizicki od nas? Da li imate vecu kondiciju za izdrzavanje pritiska od nas? Sklone ste nervnim slomovima, zivci vam nisu jaca strana, stalno ste raznezene [narocito u trudnoci, menstrualnom ciklusu itd, sto neko vec pomenu] ... Na koji nacin nameravate da resite ono sto mi ne mozemo? Suzama? Nerviranjem? Izdiranjem? Svadjama? Tracevima?

Ček bre! ... Mnogo je to pitanja i muka i mukica... odjednom. smile3
Čim žene ovladaju razumom i uračunjljivošću, sve im je oprošteno...

A do tad... sorry ... Tako je kako je... :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Eeee ako ste mi rekli...:vorred: cekajte samo da ovo procitaju zene...
Tipicno musko razmisljanje i zamisljanje...wacko2
Pa ne znam ko prica o zivcima i kratkom fitilju...samo malko procitajte postove po forumu pa cete videti..da li se zene svadjaju...prepiru...ili to najbolje rade muskarci...smile3 tako je i u zivotu...yes3
Jeste mocni u svemu pa i u tome...:yea:

Natrag