Zasto se svi Uvlace Nemesu? (Video)

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Zasto se svi Uvlace Nemesu? (Video)

U kući Velikog brata dugo su trajali pregovori oko novog člana EU, a da odluka nijednom članu nije pala lako, pokazala je najnovija situacija. Na kraju su se Soraja, Horvat, Nikola i Ema ipak odlučili za Duleta, za koga su rekli, da je spreman da učini sve kako bi postao član EU.​

imgres.asp

Soraja, Ema, Horvat i Nikola uživali su u svojoj posebnoj večeri u kuhinji, dok su ostali stanari bili u spavaćoj sobi. Dogovarali su se ko će biti peti član EU.

Zaključili su kako bi Nirmal još prošle nedelje postao deo EU ekipe, ali njegovo ponašanje poslednjih dana potpuno je preokrenulo situaciju.

Za Nemeša je Horvat zaključio kako je najdominantniji u kući i da mu se svi ulizuju, sa čime se složila Soraja, koja smatra da će ga stanari, ako se nađe na crvenoj stolici, sigurno spasiti.

Soraja je dala i svoje mišljenje što se tiče Lestera. Smatra da bi ga ostali stanari počeli da ogovaraju, ako bi ga uzeli u ekipu , pa da je zato najbolje da mu okrenu leđa.


Na kraju su se jednoglasno odlučili za Duleta jer je on jedini spreman na sve kako bi ušao u EU, na šta je Soraja sa osmehom dodala da se najbolje šlihta.




velikibrat.us
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top