- Učlanjen(a)
- 25.08.2009
- Poruka
- 39.036
Zašto nemate partnera
COVER magazin

Naravno, već ste shvatili da život nije Hollywoodom inspirisana fantazija. Znate i da nećete upoznati nekoga lepog i savršenog, ko će vas voleti nevažno što napravili. Međutim, postoji još niz nerealnih očekivanja kojih se teško osloboditi.
Navodimo vam deset sabotera pronalaska partnera. Možda će vam na prvi pogled djelovati glupo i očito, nastavite čitati, neki će vam zvučati vrlo poznato.
- Pravi muškarac / žena će riješiti moje životne probleme.
- On / ona će biti potpuno zaljubljen/a u mene, ali i dalje ostati misteriozan/a.
- Pronaći ću osobu koja će biti bolja i pametnija u svakom pogledu od ostalih.
- On/ona će dati sve od sebe i učiniti prvi korak ako mu/joj je stalo.
- Pronaći ću ženu koja će se savršeno snalaziti u kućanskim poslovima ili pronaći ću muškarca kojem karijera stalno napreduje.
- On/ona neće biti sposoban za prevaru.
- Ako je to prava ljubav ona će se desiti bez obzira na moje postupke.
- On/ona me neće pokušati promijeniti i voljet će me takvog kakav jesam.
- Promijenit će se.
- Naš odnos će ostati isti.
Sva ova očekivanja su nerealna. Ako i jedno od njih vama se čini razumnim, upravo će vas ta iznimka izluđivati i otežati svaki odnos i vezu.
COVER magazin

Naravno, već ste shvatili da život nije Hollywoodom inspirisana fantazija. Znate i da nećete upoznati nekoga lepog i savršenog, ko će vas voleti nevažno što napravili. Međutim, postoji još niz nerealnih očekivanja kojih se teško osloboditi.
Navodimo vam deset sabotera pronalaska partnera. Možda će vam na prvi pogled djelovati glupo i očito, nastavite čitati, neki će vam zvučati vrlo poznato.
- Pravi muškarac / žena će riješiti moje životne probleme.
- On / ona će biti potpuno zaljubljen/a u mene, ali i dalje ostati misteriozan/a.
- Pronaći ću osobu koja će biti bolja i pametnija u svakom pogledu od ostalih.
- On/ona će dati sve od sebe i učiniti prvi korak ako mu/joj je stalo.
- Pronaći ću ženu koja će se savršeno snalaziti u kućanskim poslovima ili pronaći ću muškarca kojem karijera stalno napreduje.
- On/ona neće biti sposoban za prevaru.
- Ako je to prava ljubav ona će se desiti bez obzira na moje postupke.
- On/ona me neće pokušati promijeniti i voljet će me takvog kakav jesam.
- Promijenit će se.
- Naš odnos će ostati isti.
Sva ova očekivanja su nerealna. Ako i jedno od njih vama se čini razumnim, upravo će vas ta iznimka izluđivati i otežati svaki odnos i vezu.
Poslednja izmena: