ZAŠTO NEMA TEMA "ZDRAVLJE" NEGO SAMO FITNES I PSIHOPOMOĆ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Знамо у каквом нам је стању нација. Лекари само гледају да нам увеле неке таблете, (зли језици причају да је реч о провизији, али ја не знам). И шта год ти фали, кажу да је на нервној бази.

На Интернету постоји много форума са том темом, али су многи неозбиљни. Своде се на то да нема здравља без куркуме, бобица гоџи и сличних ствари, односно егзотичних и скупих биљака, које треба продавати.

Мало где има озбиљних савета и дискусија.

А на овом форуму има на десетине подфорума, само нема ЗДРАВЉА. Заправо има, али само за фитнес и психолошку сaмопомоћ.

Није ваљда да смо сви скренули. Испада да се делимо на две групе: Богате, којима је једини проблем како да фитнесом скину килограме и целулит,

И остале који су скренули.

Зато, предлажем тему ЗДРАВЉЕ
Поздрав

ПС
Као пример несувислости, наводом оно писмо анонимне Босанке, које сам нашао на бар 20 сајтова која је наводно излечила рак ђумбиром, лимуном и медом, где је историјски бисер садржан у савету да се ђумбир пасира у електросецкалици, чији се метални мож окреће брзином од мин 2.000 обрта /min али да се после маса нипошто не промеша металном кашичицом.

Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Лепо нема. Рецимо, треба ми савет у вези црева. је ли то фитнес? Психопомоћ? Није. Или, неко хоће да пита нешто у вези тумора. И то је фитнес? Или психопомоћ?
Значи, нема форум у вези здравља уопште. То је као када би на форуму о рачунарима било само у вези оперативних система и ништа више.
Нисмо сви залудни као они што цео дан не мрдају нигде а овамо брину о фитнесу. Стварно је тешки апсурд да фитнес представља окосницу форума о здрављу.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Лепо нема. Рецимо, треба ми савет у вези црева. је ли то фитнес? Психопомоћ? Није. Или, неко хоће да пита нешто у вези тумора. И то је фитнес? Или психопомоћ?
Значи, нема форум у вези здравља уопште. То је као када би на форуму о рачунарима било само у вези оперативних система и ништа више.
Нисмо сви залудни као они што цео дан не мрдају нигде а овамо брину о фитнесу. Стварно је тешки апсурд да фитнес представља окосницу форума о здрављу.

Ja ne znam da li pričam turski ili srpski.
Na onom linku koji sam Vam ostavila u prethodnom postu je ceo forum Zdravlje.
Fitnes i psihopomoć su PODforumi FORUMA Zdravlje.
Šta je tu nerazumljivo?
A forum Zdravlje je ogroman, ima čak 1.837 tema.
Lično radim na njemu već šest godina. Spustite se malo niže, ne gledajte samo Fitnes i Psihopomoć koji su samo DEO ovog velikog foruma.

Recimo, što se tiče organa za varenje, kad već pomenuste creva:

http://serbianforum.org/threads/bolesti-i-poremecaji-rada-organa-za-varenje-gastritis-cir.45342/

Što se tumora i raka tiče, imamo nekoliko tema, recimo:

http://serbianforum.org/threads/lecenje-raka.75726/

http://serbianforum.org/threads/rak-dojke.10390/

Teški apsurd je to što se ljutite a da niste ni pogledali.

A drugo, ako Vam bilo šta treba, pitajte, postavite pitanje upravo tamo, u Zdravlju, ili meni lično u privatnoj poruci ako Vam je tako lakše, i pokušaću da nađem odgovor na pitanje. Ja nisam zdravstveni radnik, ali se već šest godina bavim prikupljanjem ovog materijala koji Vi niste našli za shodno ni da pregledate, ali se uredno ljutite da nema.
Ima mnogo toga, samo treba pogledati malo bolje. Spustite se kursorom malo niže i pregledajte forum Zdravlje.

I još nešto. Nije u redu da vređate. Fitnesom i Samopomoći se ne bave samo zaludni, kako Vi kažete, nego oni koji žele da žive kvalitetnijim životom, da brže ozdrave ako su bolesni i da se ne razboljevaju ponovo. Preventiva je mnogo bolja od kurative.

Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Ко се овде љути?
Рекох да сам се регистровао давно али пар година нисам ио на форуму.
Друго, видим наслов КОМПЈУТЕРИ и ту има 16 подфорума: Интернет, Заштита, Софтвери, Харвдери...Негде ћу се пронаћи.
Видим форум МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ са 15 подфорума. Негде ћу се пронаћи.
Видим форум Филмови: Па подфоруми за игране, цртане, документарне.. Негде ћу се пронаћи.

И онда видим Здравље и само 2 подфорума, Фитнес и психопомоћ.
Можеш ти нацртати милион туторијала али ме нећеш убедити да су то две најважније теме које муче овај народ.
Зар није могло да се подели рецимо:
Гастро
Кардио
Ендокринологија
Кожне
Нервне болести...
и тд... итд...

Па да се ту неко пронађе... Овако, све скупа. Има неко проблем са синусима рецимо, и мора да прелети преко стотина тема, везаних уролошке, срчане, кожне, нервне,за ко зна које проблеме....
Важно да је фитнес у жижи. фитнес. И даље остајем при томе да је то тема за доконе. Онима који нешто раде не треба фитнес.
Знате ли ону причу:
- Скинула сам 10 кг захваљујући кромпиру..
- кувала или пекла?
- Окопавала...

Погледајте испред фитнес центара обично скупи аути, питајте власнике-полазнике фитнеса да ли прошетају бар 100 метара. Осим на оној траци...
*
Тако и овде: Немој да се фитнесовци деранжирају тражећи теме које их занимају. Отворимо им подфорум...На готово...

*
А дискутанту који се смеје док чита, драго ми је што се смеје. У оваквим временима, ретко је видети некога ко се смеје. Само, и смејања има разних...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Bugi, hvala! :give_r:
Ja više nemam živaca. Što više objašnjavam, sve sam grbavija.

Gospodine Trandafilko, ako među 1.837 tema u opštem delu Zdravlja ne možete da nađete ono što Vam treba, onda znači da to i ne treba da tražite ovde. Potražite negde drugde, molim Vas.
Hvala na razumevanju. :)

Član
Učlanjen(a)
09.03.2012
Poruka
117
Госпођо или госпођице,
То што има 1.837 тема не негира него потврђује моју тврдњу да је логично разврстати по гранама медицинским.
Јер и форуми са мање тема су разврстани по гранама.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag