Zašto muškarci vole da vas oralno zadovoljavaju

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Zašto muškarci vole da vas oralno zadovoljavaju

Novinar Women's Healtha odlučio je da razbije "mit" o lenjosti muškaraca u krevetu, tako što je naveo razloge zbog kojih muškarci zapravo obožavaju da oralno zadovoljavaju svoje lepše polovine:

xUme6cy.jpg


1. Produžava zadovoljstvo
"Deo seksa u koji je uključena penetracija traje uglavnom nekoliko minuta. Nisam ovo izmislio, postoji istraživanje na ovu temu. Tako da je najveća nada za maratonski seks ili seks koji traje duže od TV reklame, da se posveti malo više vremena partnerki".

2. Povećava šanse za "zajednički" orgazam
"Ukoliko bi postojala trka za orgazam, muškarci bi pobedili svaki put. Međutim, seks nije obična trka, to je 'timski sport', a pružati vama uživanje pre glavnog čina znači da postoji mogućnost da trku završimo zajedno".

3. Osećaj prstiju u kosi
"Seksi masaža glave koju dobijemo dok vas zadovoljavamo je svakako bonus. Naš skalp je prekriven nervnim završecima koji retko dobijaju pažnju, a vi ste jedina osoba koju želimo da nas tamo dodiruje. Tako da nemojte da se suzdržavate - ni blago čupanje kose nije zabranjeno".

4. Dobijamo priliku da usporimo i uživamo u vašem telu
"Svaki muškarac ima omiljene tačke na vašem telu. To su obline i uglovi koji su potpuno seksualizovani u njegovom umu, čak iako vama ti detalji ne znače ništa. Možda je u pitanju luk na vašim leđima, glatka koža ispod vašeg pupka ili način na koji se kuk senzualno pomera ispod vaše kože. Iz ove tačke gledanja, imamo priliku da sve to upijamo".

5. Nalazimo se ispod vaših grudi
"Zamislite da ste u našoj poziciji. Sada pogledajte gore. Nije loš pogled, zar ne?"

6. Daleko je zabavnije od masiranja stopala
"Verovali ili ne, mi volimo da se vi osećate dobro. Tako da kada nas zamolite da vam izmasiramo stopala ili leđa, mi ćemo to da učinimo. Međutim, da li će to da vas natera da poželite da iscepate odeću usled strasti? Verovatno ne. Istina je da momci vole kada doživite orgazam, a uz oralni seks, izgledi su na našoj strani".

7. Možemo da se fokusiramo na ono što je bitno
"Znamo da imamo naviku da ignorišemo vaš klitoris tokom seksa, i želimo da se izvinimo zbog toga - svesni smo da je ova tačka krucijalna za orgazam. Kada vas oralno zadovoljavamo, u potpunosti smo posvećeni tome da vam se odužimo i mislim da na ide dobro".

8. Jača naš odnos
"Ništa nije intimnije od oralnog seksa, pa čak ni sam seks. Kada nam se otvorite na taj način, osećamo se daleko povezaniji sa vama - fizički i emotivno".

9. Zbog... seksualne karme
"Nije kao da mi očekujemo da nam se uzvrati, apsolutno nije to u pitanju, ali je jedna od najvećih mantri života - što više dajete, više vam se vraća. Tako da ukoliko nam se ova vrsta usluge uzvati odmah, sledeću noć, ili nikad, znamo da zadovoljavanje vas stvara pozitivne seksualne vibracije. Takođe, svesni smo da postoji prilično dobra šansa da se nešto fantastično dogodi posle toga, a ko ne bi bio srećan zbog toga?"

(MONDO)
 
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Prepade me naslov, ja mislio ovo za muškarce. :D

Jesi ti ovo tražila kola sa registracijom MO? Muškarci Oralno? :D
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Prepade me naslov, ja mislio ovo za muškarce. :D

Jesi ti ovo tražila kola sa registracijom MO? Muškarci Oralno? :D

Bleso jedna! :D
Sad se setih, pa da spamujem i ja malo. Kad sam registrovala ovaj poslednji auto, dobijem broj registracije i kažem:
"Uh, dobro je". Gleda me šalteruša i pita: "O čemu se radi"? Kažem ja: "Pa nisam dobila ni VO, ni UD, ni WC... zadovoljna sam". :D Dobila sam KT na kraju, što je sasvim ok, a tvoj komentar me podsetio na to. :)
 
Natrag
Top